Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruzie!

3.156 keer bekeken
Janne
Gepubliceerd op 23 jun. 2010
En nu ben ik het beu! Klaar met dat geklier!! ;-))

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoow 24 June 2010

lekker gezellig op zeelandnet video naar honden pitfights kijken. wat een asociale pokkebende is het daar, wat een aso's, duidelijk totaal geen kennis van omgang met honden. koop eens een TV en kijk naar the dog whisperer op discovery bijvoorbeeld. maar nee, het is zelfs zo amusant dat het wel in het openbaar op het web kan. zelfs een dikke ;-)) smilie erbij, god wat een lol weer. wat een tokkies.. ondertussen zijn die honden maar de dupe van dergelijke achterlijke figuren. stuur de dierenbescherming er maar op af.

Mien 24 June 2010

Zoow ben het helemaal met je eens. En lol dat we hebben aso dat laat je toch niet toe.

piet verdriet 24 June 2010

valt wel mee zo te zien dat vechten honden hebben ook wel eens "woorden" met elkaar

Janne 24 June 2010

Sjonge jonge, wat een reactie's pfffffff hahahahaha Zoals ik al zei, af en toe hebben de heren eens ruzie, maar daar is nog nooit bloed bij gevloeid hoor ! Gewoon ff stoom afblazen. Groetjes, ook van Enzo en Risky ;-)) ;-))

sil 25 June 2010

Heb ook 2 reuen maar zodra ze gaan grommen ben ik er gelijk bij. Waar je inderdaad de lol van inziet om dit hier neer te zetten. Alleen al hoe het vuur in die zwarte zijn ogen staat,dat gaat eens een keer goed mis. Hopelijk is het lachen je dan wel vergaan!

brigadier dog 29 June 2010

het is simpel, IK ben de leider, honden hoeven nog niet eens te denken dat ze wat af te blaffen hebben tenzij ik dat goedkeur, zo is het en geen gedonder ! wie is hier de baas ? begin maar eens met die verschrikkelijke schooier daar weg te halen. krijgt die zelf geen brokken of zo ? blij dat het mijn buren niet zijn inderdaad.

Robert 06 July 2010

Wat een vreselijke zieke geesten zijn die figuren, die zich mensen noemen om zo'n walgelijk filmpje op te sturen. Ik begrijp niet dat Zeelandnet, als integere provider zich zo inlaat met zulk een walgelijke vertoning. Nederland op z'n smalst. Dat noemt zich dierenliefhebber. Ik hoop dat deze familie " DOORZON", ooit worden opgevreten door een leeuw, dan hebben ze niet zoveel lef meer, klojo's. Schande voor Zeelandnet, wat een prularia provider !!

Alex 06 July 2010

Jeanne, Wat een aanfluiting die ASO video van jou met die vechtende honden. Ik hoop dat je vroeg of later flink eens gebeten zult worden, want dit zijn echt geen leuke videootjes. Volgens mij ben je gewoon familie van de fam. Doorzon. Echt ASO !! Ik begrijp ook niet dat Zeelandnet zo'n walgelijke vertoning laat zien. Zeelandnet moet zich schamen, als integere provider om zoiets uit te zenden. Wat een aanfluiting zeg !!

Janspommerans 28 November 2016

Duidelijk niemand die daar de leiding neemt. Alleen de hond. Of je herplaatst hem/haar of je wacht tot het helemaal escaleert. Ik vind het iets voor de dierenbescherming. Dit is niet het gedrag van een Border Collie......als het al een raszuivere is.

Janspommerans 28 November 2016

als ik naar de datum kijk, zal het probleem wel "opgelost" zijn....