Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen reclame of onzin.......

2.752 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 27 mei. 2014
Wat is ert mis met het rechtvaardigheidsgevoel van de nederlander. Stelen mag als je het maar heel ingewikkeld doet??????? Over je heen laten lopen is goed als je daarmee nog even rust hebt? Maakt het uit als de wereld om je heen in duigen valt als jij er maar goed uitkomt. Is dat onze mentaliteit? Meer kerncentrales voor onze kids?meer schuld?,meer vervuiling? Zodat de ouders nog kunnen doen wat ze willen? Wie denkt er aan de toekomst dan?

38 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 27 mei 2014

Om uw geld te beheren dat u met bloed zweet en tranen verplicht heeft afgestaan willen we een riante vergoeding. (verkooppraatje):om nog beter qualiteit te kunnen leveren en risico,s (want daar hebben nederloanders een hekel aan) af te dekken. Lol dit verkoopt in nederland altijd (blanke gedeelte dan:)) Dus bij deze:"Vanwege de historie van werkgevers- en werknemersbesturen in de pensioensector zijn de bestuurdersvergoedingen laag. Nu er steeds meer professionals in het bestuur komen, is dat echter niet langer houdbaar. Die verwachten een vergoeding die in balans is met de verantwoordelijkheid die ze krijgen", meent Van de Kieft.

job 27 mei 2014

En vergeet niet pensioenfondsen ondergebracht in investeringsfonds. Met ook weer grootverdieners. Als wij als zeeuwen dat zelvde geld zouden gebruiken wat nou naar de beheerders gaan in eigen energievoorziening steken creeren we nog zo een 5000 banen hier in zeeland ook. Maar dan moeten we wel kiezen. Als na 10 jaar de operatie op zn einde loopt betalen we aan stroom niks meer. Alleen weet ik niet of dat de staat zn bedoeling is.

job 27 mei 2014

http://www.boycottworkfare.org/?p=3569

Milgram 27 mei 2014

Onderzoeken wijzen aan; Men verdiend b.w.v.s. liever 70.000 per jaar als de collega's er maar 50k krijgen, dan dat men 100.000 krijgt en de collega's 125k. De psychologie van; "als een ander het maar slechter heeft, voel ik me beter". Vermeng dat het het neo-kapitalisme en dan is het al snel; "het voor mezelf beter krijgen, door het bij een ander slechter te maken". Dat is de wenselijke mentaliteit voor uw rechtsvaardigheidsgevoel zoals voorgeschreven door onze beleidsmakers, die daar natuurlijk zichzelf veel beter bij voelen. Gesimplificeerd, zij die nooit genoeg zullen hebben komen te kort, en pakken het daarom via rechtswege bij anderen af die het eigenlijk niet kunnen missen.

job 27 mei 2014

En dan los je dit op? http://www.bis.org/publ/otc_hy1405.htm Hehe of niet:) Nog rondje bezuinigen mensen? Dat heeft u toch wel over voor de BIS jongens en meisjes:)

NWO 27 mei 2014

Jongens en meisjes moeten verplicht gratis werken om werkervaring op te doen.

job 27 mei 2014

lukt wel vol duwen met studie en staatsschuld:) Krijg je goeie werknemers van. Vroegah deden we dat met hypotheken:) Goe werkvolk kweken.

job 27 mei 2014

Woonblokken slavansk gebombardeerd door oekrains leger.

job 27 mei 2014

http://www.youtube.com/watch?v=yWr1lxEeepw

job 28 mei 2014

Burgemeester roep u mag wel stoppen met 1 ster geven hoor:) Zeg is wat:)

job 28 mei 2014

Wil nog steeds mn geld terug. We zijn je nog niet vergeten. Profiteur.

job 28 mei 2014

http://www.zerohedge.com/news/2014-05-27/here-come-bilderbergs-complete-2014-list

job 28 mei 2014

http://cyberwarzone.com/anonymous-hacktivist-organize-anonymous-rave-amsterdam/#prettyPhoto

job 28 mei 2014

Het aantal uitzenduren is in het eerste kwartaal van 2014 gestegen met 0,7 procent ten opzichte van een kwartaal eerder.

job 28 mei 2014

Fascisme?in europa nee toch. We are change: http://www.youtube.com/watch?v=AnBzbUIDlUk&list=UUhwwoeOZ3EJPobW83dgQfAg

job 28 mei 2014

Belgische overheidsschuld stijgt plots met 16 miljard.

job 28 mei 2014

http://www.pzc.nl/algemeen/cultuur/klacht-nvj-na-afpakken-beelden-journalisten-1.4380542

job 28 mei 2014

http://www.youtube.com/watch?v=AnBzbUIDlUk&list=UUhwwoeOZ3EJPobW83dgQfAg Gearresteerd bij bilderbergconferentie.

job 29 mei 2014

http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/05/28/middenklassejobs-verdwijnen

job 29 mei 2014

Er zullen uiteindelijk altijd meer 'armen' zijn dan dat er 'elite' is. En wat dat betreft leert de geschiedenis ons dat het op een zeker moment tijd is om de hooivorken en fakkels uit de schuur te halen, en onze vrijheid en menselijkheid te heroveren door die uitvreters middels het schavot uit onze samenleving te verwijderen. Noem het een boeren opstand, of de verlichting, of een revolutie, de huidige richting van onze wereld samenleving kabbelt langzaam in deze richting. De 3e wereld oorlog zou wel eens een wereldwijde burger oorlog kunnen worden, niet een wereld oorlog tussen staten, maar eentje binnen landen... tussen het volk en de elite. En de geschiedenis heeft keer op keer uitgewezen wie er zullen overwinnen, als je niets meer te verliezen hebt, kun je enkel nog winnen, en als je alles te verliezen hebt, is er geen ruimte meer om nog te winnen. Mocht je ook de Volkskrant lezen dan heb je gelezen dat ook de elite dit zich maar al te goed beseft, en ze zich al roeren om het tij te keren. Als je leven (of dat van je nazaten) er mogelijk vanaf hangt dan is dat maar al te goed te begrijpen. Of ze op tijd zijn en over hun eigenbelang heen kunnen stappen, een egocentrische egoïst die op basis van egoistische motieven in een keer socialer wordt. Ik geloof er niet zo in, misschien dat men op de korte termijn wat uitstel kan 'kopen', maar zolang wij als mensheid geen andere motieven en moraal omarmen dan die van rijkdom, verspilling en oppervlakkigheid. Dan zijn wij net zoveel waard als het papier waarop het gedrukt staat (om er nog maar eens een spreekwoord in te gooien). Mijn grootste angst hierbij is dat deze verwende 'entitled' figuren als een kleine kleuter die niet tegen zijn verlies kan, het 'bord' zal omgooien. Zodat niemand meer kan winnen.

job 29 mei 2014

In 74 gemeenten zijn er vorig jaar één of meer problematische jeugdbendes bijgekomen

job 29 mei 2014

Het aantal Fransen dat op zoek is naar een voltijdse job is in april naar een nieuw record gestegen

job 29 mei 2014

http://www.vermist.nl/vermissingen/detail/vermiste/31503/ wilhelminadorp.

job 29 mei 2014

A disturbing trend in the water sector is accelerating worldwide. The new “water barons” — the Wall Street banks and elitist multibillionaires — are buying up water all over the world at unprecedented pace. Familiar mega-banks and investing powerhouses such as Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Citigroup, UBS, Deutsche Bank, Credit Suisse, Macquarie Bank, Barclays Bank, the Blackstone Group, Allianz, and HSBC Bank, among others, are consolidating their control over water. Wealthy tycoons such as T. Boone Pickens, former President George H.W. Bush and his family, Hong Kong’s Li Ka-shing, Philippines’ Manuel V. Pangilinan and other Filipino billionaires, and others are also buying thousands of acres of land with aquifers, lakes, water rights, water utilities, and shares in water engineering and technology companies all over the world. The second disturbing trend is that while the new water barons are buying up water all over the world, governments are moving fast to limit citizens’ ability to become water self-sufficient (as evidenced by the well-publicized Gary Harrington’s case in Oregon, in which the state criminalized the collection of rainwater in three ponds located on his private land, by convicting him on nine counts and sentencing him for 30 days in jail). Let’s put this criminalization in perspective: Billionaire T. Boone Pickens owned more water rights than any other individuals in America, with rights over enough of the Ogallala Aquifer to drain approximately 200,000 acre-feet (or 65 billion gallons of water) a year. But ordinary citizen Gary Harrington cannot collect rainwater runoff on 170 acres of his private land. It’s a strange New World Order in which multibillionaires and elitist banks can own aquifers and lakes, but ordinary citizens cannot even collect rainwater and snow runoff in their own backyards and private lands. “Water is the oil of the 21st century.” Andrew Liveris, CEO of DOW Chemical Company

job 29 mei 2014

http://btersago.com/blog/?p=10467#sthash.izTBb5lP.cHaHNBLL.dpbs

job 29 mei 2014

bilderberg live http://www.ustream.tv/AlexJonesLive

job 29 mei 2014

Tenminste als de verbinding niet steeds gehacked wordt.

job 30 mei 2014

Een derde van de Nederlanders (34 procent) denkt dat de crisis voorbij is.

job 30 mei 2014

'Helft corporatiedirecteuren bereid in te leveren' hehehe na 5 jaar crisis:) verschil moet er wezen:)

job 30 mei 2014

http://www.citareg.nl/regeringen-worden-de-hoer-van-het-kapitalisme/

job 30 mei 2014

Schaarste creer je:)en zo drijf je de prijzen ook op. En als je dan geld tekort komt laat je de regering helpen(belastingbetaler). Kan je later diezelvde belastingbetaler nog een keer pakken:) http://www.youtube.com/watch?v=qYpLk65rbps

job 30 mei 2014

http://www.wsbtv.com/news/news/local/toddler-critically-burned-during-swat-raid/nf9SJ/ Baby door politiegranaat in wieg verbrand.

job 30 mei 2014

Volgens de moeder leeft Riyansh nog en zou hij zelfs buiten levensgevaar zijn. Veel meer kan en wil ze er niet over kwijt.

job 31 mei 2014

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2644253/Incredible-moment-huge-volcano-erupts-Indonesia-sending-ash-spewing-thousands-feet-sky.html

job 31 mei 2014

http://joostniemoller.nl/2014/05/wat-zoekt-samsom-dit-weekend-bij-bilderberg/?

job 31 mei 2014

Intervieuw samson bij bilderberg conferentie.(vanmorge) http://www.youtube.com/watch?v=dhQU4sXMsnM

jaja 09 november 2014

He Job, sodemieter nou eens op en ga wat vrienden maken ofzo... Je laatste reactie op deze video is 5 maanden geleden, en ik zie nog steeds recente reacties van jou op deze site verschijnen. In die tijd had je mooi een baan kunnen vinden zodat je ook bij de "normale" mensen kan horen. Maarja, je bent er vast weer "te slim" voor....

job 18 november 2014

Ik heb vrienden waar ik regelmatig sodomiteiten mee bega.