Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

OORLOGSVERHALEN

3.528 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 4 mei. 2017
De Sabbingers Marien Snoep, Arjaan Nijsse en Jan Kleinepier vertellen over de oorlogsjaren op 't Ouweland. Verhalen over werken voor de Duitsers, in beslag genomen wagens en een gearresteerde schoolmeester.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

gebroken grammofoonplaat gedoe 04 May 2017

altijd die ouwe koek blijven herkauwen, het is herdenking van de slachtoffers van oorlog , niet de herdenking van propaganda van de haat verhaaltjes uit WO2. ikzelf herdenk de slachtoffers van de boederige slachting in de bátaclan parijs die onschuldig met oorlogswapens op brute wijze omkwamen in een massamoord en alle andere slachtoffers van de terreur oorlog en the truck of peace waar de EU politiek nog steeds geen antwoord op heeft en eigenlijk niets aan wil doen dus het goedkeuren.

A. Wisse 05 May 2017

Nooit meer..... Het oorlogsverhaal is nog lang niet ten einde. Dezelfde veroorzakers van toen Amerika, met belangen op de macht van Europees grondgebied, zit nog steeds in de stuwende positie om wereldwijde economische macht te verkrijgen middels ons financiële, economische, politieke, religieuze en voedingsmiddelen en farmaceutische (fabrikanten Zyklon-B) industrie. Zie hiervan als grote voorbeeld 'ons' (propaganda) koninklijk huis met hun rooftocht via Shell en hun exorbitante diefstal middels hun financiële toelagen uit ons belastinggeld. De brandhaard Syrië om maar dichter bij de macht van Rusland te komen. De Falls flag actie van 9.11 om ons een reden te geven het regime van Saddam Hoesein te vernietigen, het boven Oekraïne neergeschoten vliegtuig om ons wijs te maken dat er een vergelding moet komen naar Rusland (oorlog uitlokken). Kijk hoe Mark Rutte ons tot op de bodem besodemieterd en hij komt er mee weg. Pim Fortuyn kreeg die kans niet omdat hij te intelligent was, het 'systeem' door had en daarmee een gevaar was voor de globale roversbende. Hij werd 'opgeruimd' op dezelfde wijze als Kennedy en Martin Luter King door een onbenullig mannetje die werd gebruikt om de echte wereldorganisatoren buiten zicht te houden. Pim wilde onder andere het koninklijk huis tot een toeristische attractie degraderen. Ja, dat kan natuurlijk niet! Die arme mensen, en dan raakt de rest van de wereldmacht ook zijn verweven belangen kwijt toch? Wim Kok? Denkt u over dit alles ook wel eens na of volgt u de propaganda van de krant en televisie, die zijn ook in de macht van de belanghebbers. Nu weer die lieve sociale zwaar integere man van de VVD; Henry Keijzer. Bent u ook in de macht van de (propaganda van) belanghebbers? ik ben geen ingezetene van 'ons' koninkrijk, ik mag mijzelf met trots noemen; bewoner van het universum! dan zie je alles in een wat groter perspectief en weet je dat de echte bevrijding iets is waar we NOG niet rijp voor zijn. Maar we zijn onderweg en kunnen het alleen maar samen voor elkaar krijgen, als we durven.