Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Bomenbuurt is hondenpoep zat...

3.595 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 25 mrt. 2010
En daarom was het vlaggetjesdag in de Griffioen in Middelburg. Kinderen prikten er op los en er waren voldoende drollen om te markeren.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jeroen poep aan je schoen 25 March 2010

hier is het net zo, gewoon hun hond laten kakken op een paar meter van zo een gratis poepzakjesautomaat. wie weet, helpt het als ik een filmpje van deze mensen maak en die op youtube zet. en buuiten de bebouwde kom vind ik het ook maar smerig, gewoon even lekker naar buiten kan niet meer want zelfs op plekken waar het bekend is dat mensen graag zonnebaden of kinderen spelen ligt overal stront.... ik word er strontziek van ! jammer dat de goeden onder de kwaden moeten lijden, maar een totaal verbod op dat mensen te beroerd zijn om hun eigen stront op te ruimen dan maar.en hond ook aan de lijn, overal behalve de aangewezen plekken. zero tollerance voor de asocialen die letterlijk en figuurlijk overal schijt aan hebben, geef toch toe, dat is toch gewoon smerig al die stront ? vind u dat niet dan ?

Miranda 25 March 2010

Net bij de spar gekocht hondenpoepzakjes. 1.99 voor 3 rollen. Als honden bezitster is dat je taak om de poep op te ruimen!! Vind het zelf ook heel erg smerig!

Doggydog 25 March 2010

Wie komt met een zakje de kattenpoep uit mijn tuin opruimen??

Sandra 26 March 2010

Het is een veel voorkomend probleem. Ook hier op het fort in Vlissingen schijnt het de hondenbezitters laat het de hondenbezitters volkomen koud dat hun buurtbewoners last hebben van de hondenpoep. Massaal worden de honden uitgelaten naast een pleintje waar kinderen spelen! En als je vraagt of ze het ergens anders willen doen, krijg je een grote bek. Maar een filmpje op you tube lijkt me wel komisch, worden ze eens met hun eigen asociale gedrag geconfronteerd.

Bi 26 March 2010

Ik snap dat het smerig is maar tegenwoordig kan je nergens meer je hond uitlaten. Ik en zelf een hondenbezitter en ruim het altijd netjes op. Vind het zelf ook erg smerig en inderdaad dat de goede ook de kwade moeten lijden. Zorg voor leuke plekken waar je wel je hond mag uitlaten en inderdaad iedereen OPRUIMEN!!!!

m 26 March 2010

we mogen wel weet ik het hoeveel aan hondebelasting betalen maar fatsoenlijke plekken om je hond uit te laten zijn er niet ja dan planten ze een cirkeltje met struikjes waar dan alle honden van de buurt op moeten ik ruim het zelf altijd op en baal ook van de mensen die dat niet doen maar voor het geld wat ze vangen aan hondebelasting mogen ze wel iets meer doen dan die automaten met zakjes die continu door de jeugd gesloopt wordt

jannie 30 March 2010

gaat die jongeman soms naar de zelfde kapper als jan peter balkenende ? sorry hoor, maar met zo een bloempotkapsel ga je toch geen filmpjes maken...

jannie 30 March 2010

@ m als niet hondenbezitter moet ik net zoveel meebetalen aan hondebelasting omdat dat hier gewoon bij de gemeentebelasting inzit. dus moet ik maar meebetalen zodat de hondeeigenaren van hun probleem afkomen ? nee, wij niet hondenbezitters moeten verplicht meebetalen aan UW stront en een stukje buitenruimte zonder stront is er ook al niet meer te vinden omdat hondeeigenaaren overal schijt aan hebben en het wel mooi vinden dat ze geen hondebelasting meer hoeven te betalen en toch hun viervoeterslekker gratis kunnen laten kakken zonder thet op te ruimen op b.v. schoolpleintjes en speelplaatsen. hondebezitters zijn voor het grote deel gewoon asocialen, zij vinden het gewoon normaal hun stront bij u op de stoep te dumpen. en hondebelasting betalen voor hun rotzooi willen ze ook al niet, neen, liever dat kinderen het voor ze opruimen, dat vinden ze dan allemaal ineens wel een goed plan.

jannie 30 March 2010

verder snap ik niet waarom de gemeente er wat aan moet doen ? het is vrij duidelijk waar de smerige stront vandaan komt.. niet van de gemeente of woongoed. waarom zou ik als inwoner van de gemeente of als huurder mee moeten betalen voor de uitwerpselen van anderen ? hondeneigenaren kopen dus zelf maar zakjes waar ze HUN stront mee kunnen opruimen en die gooien dat dan bij huhzelf thuis maar in de kliko. verder gewoon de boetes opschroeven dat het echt wel interessant word om dan toch de stront achter u op te ruimen. hondebezitters zijn het probleem, dus klop je daar maar aan voor geld. bent u nu helemaal gek geworden ? anders kieper ik mijn kattebakken voortaan ook maar leeg van het balkon.. waarom nog een vuilnisbak ? tief gewoon alles uit het raam op straat. "dan moet er maar iemand komen om het op te ruimen van belastinggeld of zo" wat een kut mentaliteit !! en dat allemaal door de asociale hondenbezitter.....

marit 16 February 2011

ja het is smerig we hebben zelf ook een hond maar die laten we schijten op de plaatsen die daar voor bestemt zijn

Toos Boos 08 June 2015

Hoeveel rotzooi laten mensen achter? Chipszakken, blikjes, plastic flesjes enz enz. Een hondendrol vergaat maar deze troep niet. Overigens ruim ik ook de drollen van mijn honden op. Als iedereen nou eens de rotzooi die hij of zij achterlaat opruimt, zou dat een hoop ergernis besparen.

Alida 09 June 2015

Laat mensen de zakjes gebruiken , waar ze voor bedoeld zijn, maar niet aan de riem vast maken, en er niks mee doen.