Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lété, Sociale Dienst Walcheren en gemeente Middelburg starten nieuw werkproject

13.733 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 28 jul. 2009
Om langdurig werklozen werkervaring te geven en werkritme op te bouwen zijn de gemeente Middelburg, Lété en de Sociale Dienst Walcheren een werkproject begonnen. Wethouder van Klinken onthulde een bord bij de eerste werkplek: kinderboerderij de Klepperhoeve.

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 29 July 2009

dure reclameborden, hoogwaardigheidsbekleders, dure busjes, hoop poeha, filmploeg, wat kost dat wel niet ? en met de crisis zeker in de bouw, hoef je als beginnend schilder nu ook niet te veel kansen te verwachten. het lijkt me meer een poging van kantoor mensen die ook eens in een goed plaatje willen komen. zeker nu, als je (nog) werk hebt merk je niets van de crisis, als je werkloos wordt of bent mag je alle ellende over je heen laten komen. de solidariteit ? je mag gaan werken, voor nop, terwijl de onverdiende, onverklaarbare bonussen gewoon lekker doorgaan. wat een geweldig initiatief....

koos 29 July 2009

hoe wordt dat sociaal/economisch isolement verbroken met dit project ? sociaal worden ze in een buitenbeentjes hoek geplaatst, economisch gezien krijgen ze niet ineens geld om jarenlange tekorten aan te vullen, al zouden ze een baan vinden.

spuugbeu 29 July 2009

@zoop! niets is minder waar kerel! het valt me nog mee dat die legobouwer geen mensen toebedeeld krijgt om hem te helpen met zijn domme plannetje!

schoften 29 July 2009

mensen misbruiken en uitbuiten daar zijn ze goed in bij lete! en als je toevallig net iets te intelligent bent en je gaat tegen hun regime in schoppen ze je op straat! het wordt tijd dat de overheid eens krachtig optreed tegen die zakkenvullers in de sociale werkvoorziening!

Jan met de Pet 04 February 2012

Niets dan respekt voor die mensen die daar dat schilderwerk doen. Feitelijk geheel onbetaald. Toch waarschuw ik iedereen voor dat Lete. Als je er mee te maken krijgt als klant hou je dan maar op de vlakte.

Kotsmisselijk 21 February 2012

Stigmatiseren daar zijn ze wel goed in bij Lete. Alleen jammer dat die mensen niet het loon krijgen waar ze recht op hebben. Er worden nog steeds tonnen aan euro's door de leiding gestolen. Overigens neem dat maar van mij aan dat die leiding daar niet terugschrikt voor fysiek geweld. Ouders zorg dat je zoon of dochter daar nooit terecht komt !

Zeeuw 21 February 2012

Het is inderdaad stevig aan het escaleren bij Lété/Orionis in 2012. Blijkbaar is het management onvoldoende toegerust voor haar taak. Dit is bekend bij meerdere hulpverlenende instanties.

Hulpverlener 21 February 2012

Is bekent: lullige werksoorten, onbekwame leiding. Leiding die feitelijk volledig onbevoegd is om aan deze groepen leiding te geven. Het verbaast het ambulante interventieteam van Emergis dat het nog niet volledig uit de hand is gelopen.

Belastingbetaler 21 February 2012

Heel erg doorzichtige en gladde marketing poging van dat Lete/Orionis. Financieel staat het er nu slechter dan ooit voor bij het reïntegratie bedrijf Lete/Orionis. Meer dan 3 miljoen schuld en deze stijgt nog steeds exponentieel (2012). Reden genoeg om nog wat steviger geld over de balk te gooien. Aan deze flauwekul. Maar het is helder…

Belastingbetaler 21 February 2012

Heel erg doorzichtige en gladde marketing poging van dat Lete/Orionis. Financieel staat het er nu slechter dan ooit voor bij het reïntegratie bedrijf Lete/Orionis. Meer dan 3 miljoen schuld en deze stijgt nog steeds exponentieel (2012). Reden genoeg om nog wat steviger geld over de balk te gooien. Maar het is helder…

Medewerker 21 February 2012

mensen misbruiken en uitbuiten !

Orion 21 February 2012

Hoe wordt dat sociaal/economisch isolement verbroken met dit project ? Is niet belangrijk, als wij er maar aan uitkomen !

VOC Geest 29 May 2014

En nog gaat de slavenarbeid door.