Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zwerfvuil bedreigt dieren

1.586 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 30 nov. 2009
Op het strand bij Driewegen kunnen we zien dat we zoveel (plastic) zwerfvuil weggooien dat het onze stranden en zeedieren bedreigt. Reportage: Rens, Solomon & Bram.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kees 30 november 2009

inderdaad op straat,strand,in de zomer staan er genoeg prullebakken en toch zogenaamd vergeten mensen hun blikjes en flesjes weg te gooien.schandalig! ook hun leven in eigen rotzooi. overal ligt troep.ik heb geleerd afval in de prullebak te gooien en die paar meter loop ik moet niet gekker worden soms zijn men daar te laks voor,zelf doe ik glas en papier apart.maar de straat dat ziet er uit,blikjes kun je lelijk over vallen,alles wat voor me deur ligt ruim ik op.het is behoorlijk smerig zicht al die rotzooi.manieren,manieren..

moeders 30 november 2009

opvoeding!! de jeugd maakt er ook potje van,mijn pappie en mammie hebben mij dat geleerd.bij thuis moet u zelf weten.maar gezond is het is niet en in de zomer is het nog gevaarlijk ook,er ligt zelfs glas op ,t strand van flesjes (kappote) u kindertjes of familie lid loopt er ook.respect! maar dat is ver te zoeken,ook ik erger me aan de rotzooi!

hannie 01 december 2009

vind al die rommel overal ook verschrikkelijk waar je ook loopt langs fietspaden en groenstroken en langs de zeedijk overal plastic,chipszakken en blikjes,Denk dat er door overheid en gemeente meer op moet worden gewezen dat de rotzooi niet overal weg kan worden gesmeten en anders boetes uitdelen

Goesenaar 01 december 2009

Goed dat jullie hier aandacht aan besteden!

zoop 16 december 2009

vaak genoeg erger ik me aan die aso's die alles ter plekke laten vallen. ook erger ik me soms wel eens over gebrek aan prullebakken.