Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beach Cleanup Tour

4.337 keer bekeken
RTV Scheldemond
Gepubliceerd op 1 aug. 2016
Vandaag startte de Boskalis Beach Cleanup Tour. Een mooi initiatief van Stichting De Noorzee om de prachtige Noordzee-stranden die we hebben schoon te maken. Een groep startte vandaag in Cadzand-Bad.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Albert M 02 August 2016

Wat een stom gelul !!!!!!!! Ik loop al 24 jaar elke week met vuilniszakken langs het strand van Vlissingen tot Zoutelande en heb al jaren geklaagd via de mail bij gemeente en nooit was er iemand thuis en nu gaat een jong grietje popi jopie lopen doen voor paar dagen en mij is nog nooit 1 dankjewel gezegd door fucking niemand .... Zal wel weer zo'n rijkeluis grietje zijn of iemand die via facebook zogenaamd goed doet bah !

Albert M 02 August 2016

En praat gewoon nederlands man: Strand schoonmaak actie pfffff

Als iedereen die op het strand zit zijn eigen rotzooi in de vuilnisbakken deponeerd is deze aktie niet nodig, als je in je tuin zit gooi je het afval toch ook niet in je tuin. 21 August 2016

Willy

Peterdw. 23 August 2016

Het meeste afval op het strand komt uit zee. Van schepen bijvoorbeeld, waar nog steeds veel over "de muur" gekieperd wordt.

lucien Haertjens 28 August 2016

Albert is een beetje gefrustreerd doe eens fatsoenlijk man .

Buteijn 11 September 2016

Albert bedankt. Afgelopen week was ik aan het srand en heb ik gezzien dat er erg veel plastic ligt. Dus elk initiatief van opruimen moedig ik alleen maar aan want dat het probleem zo groot was wist ik niet.