Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwdorp ruikt Thermphos

2.731 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 16 nov. 2010
Als we in Nieuwdorp uit de auto stappen ruiken we de uitstoot van de Thermphosfabriek in Vlissingen-oost. Dorpsbewoners reageren wisselend op de stank: van 'het is al 40 jaar zo' tot 'sluiten die fabriek'. Reportage: Bram.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Kijker 16 november 2010

Briljante leader! En wat een mooie, genuanceerde reportage: alle mogelijke meningen komen aan bod zonder dat jullie partij kiezen!

goth 16 november 2010

die graftombe muziek past er goed bij.

jeoma. 16 november 2010

lekkere chick

henk 16 november 2010

thermphos stinkt idd veel. zelf werk ik bij verbrugge terminals en ook daar is het goed te merken. het slaat op je luchtwegen en noem maar op. toch vind ik sluiten van de fabriek geen optie. denk eens aan werkgelegenheid en zo. de provicie is veel te laks geweest om er iets aan te doen en dat had al veel eerder moeten gebeuren. er worden nu kamer vragen en mogelijk debatten over gehouden maar of dat wat oplost is de vraag. actie ondernemen door thermphos lijkt me een goeie richtlijn om die uitstoot te beperken.

Peter 16 november 2010

Lekkere vraag. Heeft u er last van... nee natuurlijk niet, van asbest heb je ook geen last de eerste jaren. Dit is toch vrij urgent lijkt mij? leg de boel stil, neem maatregelen en start weer op. Niet sluiten want de gewone werkman is dan weer de klos. Zie dit als een noodgeval net als het defect in de vlake tunnel. Niet wachten maar direct actie. Vreemd dat bij b.v. een dijkdoorbraak wel alles uit de kast kan worden getrokken om direct de schade te beperken en hierbij niet. Wat vooral niet moet worden vergeten is dat alle mensen die op de hoogte waren van deze te hoge uitstoot gewoon crimineel bezig zijn en zeer grove nalatigheid ten laste zou moeten worden gelegd. Pak de grote heren maar op en laat ze bloeden voor hun wandaden.

P 17 november 2010

[quote]gewoon crimineel bezig zijn en zeer grove nalatigheid ten laste zou moeten worden gelegd. [/quote] niemand spreekt de russische wapen maffia tegen ziet u... [quote]Pak de grote heren maar op en laat ze bloeden voor hun wandaden [/quote] dames en heren bedoelt u zeker ? nou ja helaas, corps diplomatique... onschendbaar dus.

PTT 17 november 2010

bij DHL zijn ze duidelijk niet erg clever.

kweet niet 19 november 2010

kweet niet, maar alle 4 zien ze er helemaal niet zo gezond uit... die twee fossielen hebben rimpels als methusalem, hoe oud zijn die wel niet ? tweehonderd plus ? of is dat dan toch die dioxine en de rest van de kanker rotzooi waar je oud, lelijk en terminaal ziek van wordt ? nee vast niet... nergens last van... die hebben zeker geen spiegel ?