Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer te laat

7.387 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 1 sep. 2009
Martijn is weer te laat, maar nu gaat het van kwaad tot erger tot ergst. Iedereen is het duidelijk beu en hijzelf ziet er ook geen gat meer in. Waar eindigt dit?

39 reacties

Reactie wordt toegevoegd

klaas 01 September 2009

Regie is goed Ruben, je film is weer leuk om naar te kijken,hoop in de toekomst nog veel van je te zien, en te horen!

Gemma Jansen 01 September 2009

Een leuk, simpel verhaaltje, met een sympathieke slacker hoofdrol die je het geluk gunt. De mix van stijlen in het begin werken niet, en daardoor had ik moeite in de film te komen.

Barry Usmany 02 September 2009

haha leuke film man, zijn probleem heeft hem dus wel lekker gered :P. ow en die trein die hij moest halen ging naar Goes, niet Vlissingen... dus dan zou hij helemaal de sjaak zijn geweest :D

Marijke Simons 02 September 2009

Hij is echt mooi geworden! Gefeliciteerd!

Ivana en Sander 03 September 2009

heeel erg leuk gedaan dit filmpje normaal houden we niet van nederlands gesproken filmpjes maar deze vonden we echt goed gedaan. Groetjes Ivana en Sander Ga zo door.

Soraya en Gina 03 September 2009

Wij vinden het een erg goede film. Film met karakter en spanningsopbouw. We waren erg benieuwd of Martijn nou gesprongen was of niet. Acteer werk was ook goed en de muziek erbij top. Mooie belichting en goed gefilmd en geregisseerd. Wij vinden dit de topper onder de inzendingen. Van ons mag Ruben Schouw winnen. Hij is een veelbelovende filmmaker. Wij wensen Ruben erg veel succes!

Hey Ruben 03 September 2009

Ik heb je film uiteraard helemaal bekeken en ik mag zeggen dat je een leuke film hebt gemaakt. Ook de muziek vond ik persoonlijk goed gekozen!! Want vaak maakt dit al de halve film. Ga zo door! groetjes Hugo van Horizonica

Matthijs 03 September 2009

Heel gaaf Diane :D, goede concurrentie :p

Annoniem 03 September 2009

Hmm. Bioscoop Te vlissingen, Wou de trein naar goes pakken vanaf middelburg, maar die mist hij. Je moest de andere kant hebben, dit is fake! :P

Gino en Carla 03 September 2009

Al de voorbereidingen meegemaakt en nu eindelijk het eindresultaat gezien. Het eindresultaat is heel mooi geworden petje af!!! en ga zo door!!

Arie Kanarie 03 September 2009

wow, goeie sfeer en muziek.... Dit is kwaliteit mensen!!!!

vincent 03 September 2009

leuk joh! gaat helemaal goed komen.

willem millenaar 03 September 2009

Hey Ruben, een mooi puik werk heb je hier neergezet met en goede spanningsboog, waardoor de verrassing toch nog aan het eind zit. daarnaast laat het de menselijke warme en sociale kant zien, die je op een creatieve manier neergezet hebt,met een schitterende muzikale ondertoon die de scenes nog intenser maken. Veel succes verder...

george ceder 04 September 2009

jo jo strake film hoor ga zo door man ik hoop gouw weer wat van je te zien g.corry

Emiel 04 September 2009

haha lagge filmpje man! je Gaat zeker Winnen! Ik heb gestemt!

Simone 04 September 2009

ben ik nou de enige die het niet zo goed vindt? ik vind de rol van het meisje, Jacqueline, niet geloofwaardig. Ik vraag me af wat ze uren langs de boulevard en op een terrasje doet; waarom is ze daar, waarom drinkt ze haar drankje niet op, waarom belt ze Martijn pas als ie weer te laat is? De manier waarop ze loopt irriteert me; wederom onduidelijk; heeft ze het naar haar zin, slentert ze, twijfelt ze al over haar relatie, komt ze ergens vandaan, gaat ze ergens naar toe? Vraag ik me allemaal af omdat dat hele stuk te lang duurt. En Martijn, waarom is ie eigenlijk altijd te laat? Leuke muziek, en leuk het verschil te zien en horen tussen Martijn en het Jacqueline, maar man, laat er wat gebeuren bij Jacqueline; ik had veel kortje stukjes van haar willen zien in een overvol leven, niet dat geslenter langs de boulevard, maar misschien is dat een keuze. Die vriendin van haar bij de bioskoop komt uitgebreid naar haar toe en blijft een seconde of tien. Om haar te vertellen dat ze Martijn moet dumpen? Ik had minstens vijf situaties willen zien (snel!) waarbij Jacquelines gevoel wordt gevoed. Het blijft oppervlakkig. Het zijn mooie beelden en goed gemonteerd, maar de verhaallijn is dun en de karakters en hun motieven onduidelijk/en /of onvoldoende uitgediept. Sommige stukken duren veel te lang en zijn oninteressant. Ik wilde afhaken toen hij weer de bus miste. Het einde voorspelbaar. Misschien kijk ik met een andere blik omdat ik theater maak? Ik denk dat je een goede scenarioschrijver nodig hebt, acteurs met wat meer in hun mars, hoewel ik gecharmeerd was van Martijn, en een spelcoach/spelregisseur. sorry als ik bot overkom maar het lijkt me dat je daar meer aan hebt dan een bos veren in je reet waar ze m.i. niet horen..maar ook dit is slechts mijn mening:) groet, Simone H

John en soraya 04 September 2009

Prachtige film,Goede sfeer. En mooi gefilmd. Wij vinden dat deze film mag winnen!!!! groetjes....

Martijn Cohen 04 September 2009

Ik vind dat Simone van hierboven wel gelijk heeft. Maar ik denk dat de regisseur nog heel jong heeft en nog veel moet leren en kan laten zien dat hij veel in huis heeft.

Willeke 04 September 2009

Vind het heel knap gemaakt Ruben, maar kan er niks aan doen, mis toch het aparte sfeertje, de snelheid en vooral het komische van de eerste Te Laat.....x en groetjes Willeke

Mo 05 September 2009

Wat een arrogantie Simone! misschien dat ``jouw`` werk eens plaats moet maken voor verfrissend aankomend talent, want na twee korte filmpjes en de eerste al een prijs, kan haast niet wachten op meer werk van deze jong talent, super Ruben! En de film die nog een extra gevoed wordt door de muziek erbij, heel professioneel.

DR Kots 05 September 2009

wat een kut film! :P

stormy 05 September 2009

Excuus voor bovengenoemd kritiek Ruben,deze P gaat liever voor ander soort ''film'' waar P dus voor staat, dus waar geen talent bij nodig is, wat dus wel te vinden is in jouw filmpje. Heel realistisch, goed opgebouwd, groet van Stormy.

R. 05 September 2009

Al een stuk beter dan zijn voorganger. Maar zie nog een hoop verbeter punten. Met name het camerawerk.

Bart 06 September 2009

Ik vind dat er heel erg flauw wordt gereageerd door Mo op de reactie van Simone. Erg kinderachtig! Ze komt met serieuze, opbouwende kritiek, en brengt dat heel erg netjes en vriendelijk naar voren . Ik ben het voor een groot deel met haar kritiek eens. Deze jonge regisseur verdient respect voor zijn dappere poging. Een film maken met weinig middelen is niet niks, weet ik uit ervaring. Hij heeft veel in zijn mars, maar ook nog heel veel te leren en aan alleen maar vriendelijk bedoelde pluimen heb je niks. En omdat iemand zelf ervaring en kennis heeft van theater en dramaturgie, wil niet zeggen dat haar mening waardeloos is. Te vaak hoor ik dat soort taal "Ik hoef niet te voldoen aan de regeltjes van de oude garde. Dat is toch maar ouwe koek" Dat is een slecht excuus om niet naar kritiek te luisteren.

Romana 06 September 2009

Ruben, heel goed van je om iets meer dan 10 minuten een verhaallijn aan de kijker te laten zien. En de mooie muziek waar je als kijker in op gaat. Teleurgesteld ben ik in sommige reacties. Wat zij vindt, wil niet zeggen wat wij vinden, zo ook de kritiek. Wat zij opsomt wat zij graag had willen zien, vijf dingen tegelijk, heel snel, dan zal het een zeer rommelig filmpje worden lijkt mij.Maar dat is háár persoonlijke voorkeur en dan zal de titel van de film Weer Te Laat. een ander naam moeten hebben. Maar, het ie een Ruben Schouw film en dat heet Weer Te Laat, en daar gaat het om.

Guus en Belsie 06 September 2009

Hey leuk filmpie Ruben ,we lagen dubbel hahaha Keep up the good job on moviesssssssssss doehg

Sikkes 07 September 2009

De muziekkeuze had echt een toegevoegde waarde! Super gedaan. Verder vond ik het verhaal erg voorspelbaar, ook het einde. Jammer, ik word graag verrast! Martijn wist het voor elkaar te krijgen om sympathie bij je op te wekken, en dat terwijl hij juist zo´n klootzak speelt in de film. Knap gedaan! Wat betreft Jacqueline ben ik het eens met Simone... Te weinig informatie, te weinig uitgediept, teveel gedraal en gedoe... Verder gewoon een dikke voldoende voor uitwerking en dergelijke, maar zijn veel verbeterpunten.

Ruben 08 September 2009

Tof gedaan ruben wanneer komt de kaskraker ......

Anne 08 September 2009

Wel heel jammer, dat er nu meer kritiek op de kritiek wordt gegeven, dan op de film zelf. Ik moet zeggen dat ik er niet echt kapot van ben, maar dat ik het idee wel heel leuk vind. Ik vind Martijn erg goed, die heb je echt goed gevonden! Verder was ik eigenlijk pas in de laatste paar minuten echt geboeid, daarvoor dwaalde ik af. Ik ben een leek, maar ik geef gewoon mijn mening. Ik ben het met bovenstaand kritiek over Jacqueline volledig eens... Succes met alles wat je verder nog gaat doen!

Paul 08 September 2009

al het goeie komt uit friesland

Bo 09 September 2009

Heel goed

sophie 10 September 2009

niet echt heel sterk, je wilt al snel afhaken na al dat geslenter.

A. Bort 11 September 2009

Ben ik een van de weinigen die dit de beste vindt van het hele stel? Ik heb gelezen in de krant en gezien op tv hoe het er hier ongeveer aan toe ging "behind the scenes". Petje af hoor! Werken bij de post om zelf geld bij elkaar te verzamelen om alles te kunnen realiseren. En met alle beperkte middelen en alleen amateurs om je heen, vind ik dit een heuse prestatie! Niks geen sponsors of bekende acteurs (die kunnen van een zwak verhaal vaak nog net iets maken). Ook nog even gezocht naar de "voorganger", ook goed, terecht vorig jaar de aanmoedigingsprijs gewonnen. Maar als je dan bekijkt wat een vooruitgang er zit in deze filmmaker in slechts een jaar tijd, dan ben ik bang dat deze jongeman nog hele hoge ogen zal gaan gooien in de (nabije) toekomst! Ik hoop dat hij volgend jaar weer mee doet!

antoinet 11 September 2009

Hey Ruben....superrrrrr joh. Het ga je goed,op naar de volgende!! Groetjes je oude buurtje X

Ruben Schouw (schrijver, regisseur, camera, montage, etc. WTL) 11 September 2009

Hee, iedereen bedankt voor al het eerlijke commentaar en kritiek! Dat zondag de beste mag winnen!

Ganpat 14 September 2009

Slechte film, sorry

Rosan. 03 October 2009

Ik vind het niet zo goed geacteerd. En die stukjes dat dat meisje loopt vind ik ook irritant worden op een gegeven moment.

Ricardo 05 October 2009

Mee een Rosan. ontzettend jammer dat er geen verhaal in zit.. je gaat mij toch niet zeggen dat dit gesponserd is...! ?

Ruben Schouw 25 October 2009

Nee Ricardo, deze film is niet gesponsord, ik snap niet hoe je daar bij komt. De bedankjes die je in de aftiteling ziet, zijn voornamelijk de locaties waar gefilmd is of de espressobar waar ik heb gezeten om mijn script te schrijven, that's it! Ik heb voor alles (zelfs de broodjes voor de cast en crew) hard moeten sparen en iedereen heeft vrijwillig meegedaan, zonder enige vergoeding!