Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bang voor Bramen

10.623 keer bekeken
Webmaster ZeelandNet
Gepubliceerd op 1 sep. 2009
Begin nergens aan, wat je niet zult afmaken. De boete die Michael zal moeten betalen. Maar is dat verstandig?

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Gemma Jansen 01 September 2009

Sterk begin waarin effectief en tegelijkertijd ironisch gespeeld wordt met genre conventies van de thriller. Kan het niveau echter niet volhouden, mede door het houterig acteerwerk.

M.C.M. 02 September 2009

prachtig camerawerk fantastisch gefilmd, vooral in het bos! over de muziek is ook goed nagedacht schitterend.

gijs 03 September 2009

aardig geproduceerd, er is aandacht besteed aan belichting, maar is vaak iets te theatraal ingezet. goed en soepel (steadycam? crane?) gefilmd, maar bijzonder matig gespeeld. Wellicht komt het allemaal zo ongeloofwaardig over omdat het allemaal erg jonge spelers zijn. hoog soap gehalte (close-up van 'schrikkende' jongen op het eind, terwijl hij daarvoor nog in de loop glimlachte).

Dennis 04 September 2009

Van mij krijgt ie een dikke 10! Gaaf gedaan jongens!

fien 05 September 2009

mooi en goed

felien 05 September 2009

fien is felien

I.F 05 September 2009

wl graag nog meer zien van deze camera/man.....prachtig gefilmd en gemonteerd de acteurs speelde goed!!!!!!!!!!! prachtig!!!

R. 05 September 2009

Een héél spannende genre film. Sterk verhaal wat nog wel iets uitgebreider had gemogen. Het roept nog net iets teveel vragen op. Ook de personages mochten meer worden uitgelicht. Mooi camerawerk trouwens !

Arie H. 08 September 2009

Heel vaaag

Ryan 09 September 2009

TripTwo ! :D

A. Bort 11 September 2009

Hmmmm... De muziek is leuk, maar gejat van een andere film, als ik het niet mis heb. Volgens mij is de muziek uit Weer Te Laat zelf gecomponeerd, heb ik dan persoonlijk meer respect voor. En verder vind ik dit meer een typisch gevalletje van kopieerwerk dan originaliteit.

Ryan 11 September 2009

Ja, de muziek is uit een andere film en dat staat netjes vermeld in onze aftiteling. Het is niet gejat van, maar geïnspireerd door. Het is een genre film. Zie The Godfather, Miller's Crossing (waar de muziek uit is) en Goodfellas. Helaas kunnen wij niet componeren want we zijn filmmakers, geen muzikanten.

Mickey Matthijsen 12 September 2009

Het valt me op dat A. Bort, who ever he is, onder iedere film negatief commentaar zet, op een na... Ik denk dat hier meer persoonlijke sympathie bij komt kijken dan liefde voor film of objectiviteit.

A. Bort 13 September 2009

oke ik geef toe dat ik laatste tijd last heb van mn menstruatie , vandaar die negatieve reacties. excuses

M.C.M. 22 October 2009

wat voor een misselijk makend bericht is dit van die Ruben Schouw, walgelijk gewoon! Film is mega goed gefilmd, zwak gespeeld oke kan beter, en Dhr. M. Rijk kust echt geen misselijk makende mensen en zeker geen mannen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruben Schouw 25 October 2009

Sorry hoor, maar als je gelooft dat ik bovenstaand stukje zelf heb geschreven, dan ben je weel behoorlijk naief... Beetje jammer dat hier iedereen zomaar een willekeurige naam kan aannemen en daarna een beetje kinderachtig (en jaloers?) kan reageren. Bier en rock? Ik houd niet eens van rock... (tip voor Zeelandnet, misschien eerst maar eens mensen laten inloggen en koppelen aan een profiel, voordat ze kunnen reageren, dan heb je ook meteen niet meer zulke onsportieve reacties, zoals die hier toch wel vaak zijn opgedoken...)