Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Stem

9.489 keer bekeken
Webmaster ZeelandNet
Gepubliceerd op 1 sep. 2009
Mike is een atheïst en radiohost. Hij gelooft niet in God en laat dit ook duidelijk in zijn shows merken. Alles veranderd als God zich ineens aan Mike openbaart.

34 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Gemma Jansen 01 September 2009

Jammer dat atheisten altijd het nakijken hebben in dit soort films, maar dat is een persoonlijk ding. Verder een geestige en verrassend filmpje met een sterke hoofdrolspeler. Het einde is onbevredigend.

Natasha 02 September 2009

Echt super vet gedaan gasten!!

Jim 02 September 2009

Nice work!

Quintin Vermeulen 02 September 2009

Wat een vette film zeg ik vind de Special Effects echt super!

Justin 02 September 2009

Very nice. Jullie hebben er echt een mooi filmpje van gemaakt. Succes verder!

gijs 03 September 2009

wat een naar accent heeft de radiohost (en ik wist ook niet dat god een rotterdammert was) daarnaast komen alle teksten erg opgelezen voor. special effects zien er echter goed uit! maar als dat je sterke punt is, kies dan een verhaal dat daar meer op gericht is. Kies in ieder geval voor minder acteerwerk.

Jasper 03 September 2009

altijd al geweten dat God uit Rotterdam komt. Top gedaan, greetzzz

Arie van H. 03 September 2009

Grappig, maar toch een beetje flauw... Iets meer inhoud had best gemogen.

the messenger 03 September 2009

Ik hoor de duistere stem.... die ik wel vaker heb gehoord in een supermarkt in middelburg...??!!! :) haha. die stem had nog net iets meer verbouwd moeten worden hoor :P. supervette film hoor well done

Jonathan 03 September 2009

De prachtige special effects (after-effects?) komen niet tot hun recht bij het matige acteerwerk. Hier kan de regisseur, die voor een groot deel verantwoordelijk is voor het acteerwerk, nog een hoop in groeien. Met name de apocaliptische scene met bewegende camera (motion tracker effect?) vergt enorm veel tijd en liefde voor het vak, well done.

Martijn Cohen 04 September 2009

Leuk! Het verhaal is een beetje rommelig, maar ik moest er echt om lachen en de special effects zijn spectaculair! Ben benieuwd naar meer werk van deze maker.

Kevin 05 September 2009

Very nice gedaan man!! Ik denk dat er meer achter het filmpje zit dan het oog ziet en het oor hoort. Ten minste.. dat gevoel krijg ik erbij. Maar goed dat houd ik lekker voor mezelf! Heel goed gedaan!

Chango 05 September 2009

Heel goed gedaan, met de beperkte middelen die tot julie beschikking stonden.

Bart 06 September 2009

Ik heb liever een film met een goed verhaal zonder special effects, dan een film met vette special effects en geen goed verhaal, en het spijt me om het te zeggen, maar deze hoort bij die laatste categorie. De film begint als half-serieuze, half-spottende verhandeling over geloof versus atheïsme, maar dan loopt het dood op flauwigheid. Het lijkt of de maker ook niet wist wat hij wilde en het besloot het maar op een lolletje te houden. Je kunt niet eerst een thema neerzetten en er dan niets mee doen. Het levert een onbevredigende film op. De maker heeft visuele flair en gevoel voor humor. Ik raad hem aan om achter de SF programma's vandaan te komen en eens wat dramaturgie te bestuderen: Poetica van Aristoteles, The Art of Dramatic Writing van Lajos Ergi en The Writers Journy van Christopher Vogler om mee te beginnen

Peter Hanemaijer 07 September 2009

Jammer van het bespotten van het christelijk geloof. gr, Peter

Arie van H. 07 September 2009

Bespotten mag altijd. Bespotten is heel gezond. Het is een test. Als geloof niet tegen spot kan, is er duidelijk iets mis mee.

Fay de Pont 08 September 2009

Vind hier weinig aan, eerlijk gezegd. Een beetje puberale kolder en geknutsel met computers...

j .dudén 08 September 2009

slecht gefilm , ik maak zelf ook clippies met een maat en dat is 10 keer zo vet . ook het geluid is matig , ik had wat meer ge ekwalaist en zo en die studio is stom spice

Ganpat 08 September 2009

Leuk filmpje,! echt top, jammer dat god gediscrimineerd word echt belachelijk het is dat ik er zondag niet bij kan zijn maar zal het tegen god zeggen, Gr, Ganpwie

glm 08 September 2009

ik vind het best leuk gefilmd en geacteerd , maar ik ben echt tegen hte discirmineren van god , ik rap zelf best veel over god want hij is echt mijn vader. meester hut zei ook dat het niet door de beugel kan maar ik zei dat ik het filmpje al had geklapt.

ties 08 September 2009

slecht man serieus mijn sjekje valt uit mn mond van verbazing

Gemma Jansen 09 September 2009

Atheisten worden hier juist belachelijk gemaakt. Iemand die niet in god gelooft, krijgt meteen ongelijk en wordt er zwaar voor gestraft. Maar hoor je mij (een atheist) klagen? NEE! Dat mag in Nederland!

Marga 09 September 2009

Atheisme versus religie met vette knipoog. Goed gedaan, zowel technisch als inhoudelijk! Mooie zwarte humor, schokkend, spannend en bizar. Cool!!!

Jan Galesloot 09 September 2009

In het begin wordt gedaan of er iets interessants vertelt gaat worden over geloof vs atheisme (met een vette knipoog) en dat gebeurt vervolgens niets. Ik moest hier en daar wel lachen en ik heb bewondering voor de special effects, maar deze maker heeft nog veel te leren.

A. Bort 11 September 2009

Deed me denken aan de Matrix vervolgfilms. En dat bedoel ik niet als compliment. Zwakke films waarin men is losgelaten in een digitale speeltuin, maar verder niks speciaals laat zien.

Mickey Matthijsen 12 September 2009

Het valt me op dat A. Bort, who ever he is, onder iedere film negatief commentaar zet, op een na... Ik denk dat hier meer persoonlijke sympathie bij komt kijken dan liefde voor film of objectiviteit.

Ganpat 13 September 2009

dit idee is gestolen van mij

Ganpat van Sanne 13 September 2009

Wie is deze Ganpat, die zo negatief doet? Of zit iemand op mijn naam van die gekke berichtjes over deze film te sturen? De echte Ganpat

Ganpat 14 September 2009

ik heet ook Ganpat. leuk filmpje trouwens!

Ganpat van Sanne 14 September 2009

Dan is dat ook weer opgelost! Maar eh ... wat grappig, nog een Ganpat in dit land.

Jan Richardson 16 September 2009

Het onderwerp, Religie Vs Atheist is zeer interessant en van belang in de maatschappij. De Stem brengt hier iets van naar voren. Verder vond ik de audio/visuele aspecten zeer goed. Top filmpje!

thierry 17 September 2009

zeer leuk gemaakt

Ganpat van Sanne 24 September 2009

Jammer dat het zo over boedha gaat, echt heel zwak.. effecten zijn wel leuk gedaan alleen had ik zo door dat het met paint was gedaan. mvg, Ganpat Berrevoets

Jelle 28 September 2009

De special effects zijn heel erg goed jongens. Alleen had God een iets coolere stem mogen hebben, sorry. Het verhaal vond ik soms een beetje vreemd, want eerst zet je religie en God in een kwaad daglicht (niks mis mee :D), maar op het einde is hij toch weer de savior..