Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

TOT VRIJDAG: NK METSELEN

2.476 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 30 mrt. 2017
De twaalf beste metselaars uit het VMBO strijden bij Bouwmensen om de Zilveren Troffel. Steen na steen bouwen de leerlingen aan hun opdracht: een bank.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Huib 30 maart 2017

Prachtig werk, maar je lichaam gaat naar de fillestijnen

bricks & mortar 31 maart 2017

mooi vakwerk, alleen zal het wel tegen een pools salaris moeten. ach, VVD/CDA willen toch alle CAO's afschaffen dus dan lopen we gelijk met polen, behalve de kosten van levensonderhoud want die zijn daar goedkoper uit, en hier gaan de VVD/CDA de kosten juist nog verder opschroeven. Ik denk dat een metselaar niet erg gelukkig gaat worden als die in een kunststof caravan achter in de boomgaard moet leven. maar ja, de economie moet door en concurrerend worden met lage lonen landen in the race to the bottom dus zo zullen de vakmensen die nederland moeten bouwen, repareren en leefbaar houden moeten leven in de toekomst denk ik. het elite volk moet natuurlijk wel in weelde kunnen genieten, dan moet een ander daar maar voor inleveren. ik zou zeggen zoek een baan met toekomst en een kans op een leven.

Vd luytgaarden. Frits. 18 september 2019

ts

V- d luytgaarden - frits 18 september 2019

Metselen uiteraard een bizonder vak ja !!! Wie wil ernou iedere dag stenen in zyn hand voelen Nouja ik toen wel ja de eerste 10 jaren deed ik niets anders dan METSELEN heerlyk als ik een dag niet ( kon) was ik boos ! Waarom nou dat was nou de liefde voor het vak Metselen als je dat voelt moet je er dan ook voor gaan DAN heb je iedere dag en week enz een voldanig gevoel hoor zeker weten !! Later als leermeester nog wat later als instructeur te bergen op zoom in den beginne by van agtmaal te oudenbos wel zelf eerste plaats op de lts later 2 jaar ook met het toenmalige leerlingstelsel een eerste plaats vs + 35 jongens aldus maar her gaat niet over my maar over jullie toekomst hé het is overal wat hoor op iedervakgebied MAAR als je dit graag doet of wat voor voelt GA ervoor je hoeft niet sterk te zyn maar wel goed omgaan met je body op de juiste manier succes ermee???????????