Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeeland Business Netwerk bij GH Ter Duin Burgh-Haamstede // 04-04-2013

3.952 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 24 apr. 2013
In plaats van een Dinner-Walk-Inn werden de deelnemers dit keer om 18:00 uur verwelkomt met een 3-gangen diner. Sommigen van hen waren reeds om 15:00 uur gearriveerd bij Grand hotel Ter Duin om deel te nemen aan de wandel- of fietstocht door het bos- en duingebied van Westenschouwen.
Bert van Leerdam ontving rond 19:30 uur de eerste drie gasten voor een tafelgesprek: Boswachter Dirk Fluijt, Activiteitenondernemer André Kort en mede-hotel eigenaar Ronald Schouten van de locatie waar we te gast waren. Voor tijdens en na de BusinessBreak mochten we genieten van de jonge Schouwse band Jimmy Dumbbell. Tenslotte schoven nog drie andere gasten aan voor een gesprek over de Schouwse economie: Wethouder Adverseput, voorzitter Ralph Ranshuijsen van Jong OSD en Vitro Plus directeur John Bijl gaven hun visie op het locale bedrijfsleven.
Fred Krautwurst stond na de pauze weer met een netwerkvariant voor de deelnemers gereed. Het leverde een sfeervolle ambiance met vooral effectieve gesprekken op. Vraag de deelnemers eens naar hun ervaring. Het levert mogelijk verrassende reacties op!