Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Commissaris Han Polman roept Zeeuwse bevolking op

1.919 keer bekeken
Jan-Willem Wisse
Gepubliceerd op 6 feb. 2017
Commissaris van de Koning Han Polman roept Zeeuwse bevolking op om met familie, collega's of (sport)vrienden op 19 en 20 mei a.s. deel te nemen aan SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017. Op deze twee dagen staat heel de Walcherse bevolking op tegen kanker. Doet u ook mee? -

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ren je rot 09 februari 2017

Doe maar zo een ziekmakende colourrun want dat is populair. Het helpt natuurlijk helemaal niets aan de ziekte. Beter dat de politiek zich eens ging uitspreken over de pharmaceutische industrie met hun woekerwinsten van ruim 1000 procent bovenop een redelijke verkoopprijs, dat zou veel meer helpen tegen kanker maar helaas, de politiek durft niet op te treden tegen de grote multinational pharmafia die ze zelf enorm belastingvoordeel hebben gegeven want dan doen die niets meer in het lobby zakje van de partijen die het mogelijk maken en zelf aandeelhouder zijn. Ze laten ons dan wat rondjes draven terwijl de aandeelhouders stinkende rijk worden door het onthouden van de nodige medicijnen, want dat zou dan helpen tegen die miljarden zwendel ? Ze denken zeker dat wij imbecielen zijn ? Natuurlijk hebben ze daar ook een duur poedertje voor. Ik zou het kwakzalverij noemen als er niet zo een herionedealerachtig maffia gedrag mee gemoeid was.

Jan 11 februari 2017

Ik ben zonder kanker ver in de tachtig. Kan het niet zijn dat we te weinig aandacht schenken aan onze leefwijze? Teveel van het lichaam vergen en niet te vergeten het voedsel van tegenwoordig. Laat ze daar eens onderzoek naar doen.

A.Wisse 12 februari 2017

Beste Han Polman, U bent commisaris van de Koningin Alexander, deze koninklijke familie behoort tot de rijksten der aarden en hebben macht in de industriewereld die bepalen hoe onze voeding in elkaar zit en wat voor gif menging is 'toegestaan' middels de farmaceutische industrie. Grote veroorzakers van het lichamelijk leed op aarde. Begint u maar eens bij de bron i.p.v. een hapklaar praatje over ons uit te storten als waren WIJ de grootste debielen! Bij voorbaat dank.