Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CDA Middelburg: "Geen Coffeeshop meer!"

5.094 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 16 sep. 2009
Ging het een week geleden nog over een juiste plek voor 2 nieuwe coffeeshops in Middelburg, het CDA vindt nu dat er helemaal geen meer moet komen. We peilen wat meningen..

23 reacties

Reactie wordt toegevoegd

tilly 17 September 2009

ik denk dat het tijd wordt om de mensen die zo tegen zijn,eens wat meer over softdrugs moeten weten .straat handel is veel gevaarlijker,dan kun je helemaal niet controleren of het niet verkocht wordt aan jongeren en of het niet toevallig ook harddrugs is.

Arjan 17 September 2009

Ik ben geen CDA-aanhanger maar hierin hebben ze volkomen gelijk hoor ! GEEN COFFEESHOPS MEER IN MIDDELBURG !!!!!

Ron 17 September 2009

Na de algehele sluiting van coffeeshops in Bergen op Zoom en Roosendaal van gisteren ligt het natuurlijk voor de hand dat wij deze klanten in Middelburg gaan krijgen met alle problemen vandien als er een coffeeshop komt ! Waarom sluiten deze grotere steden wel en gaat Middelburg weer opnieuw zijn inwoners een hoop ellende bezorgen ??? Wees toch verstandig allemaal ! Gedogen betekent dat je dingen tolereert waar je gegarandeerd problemen mee veroorzaakt !

Tja 17 September 2009

ron, die in bergen op zoom,roosendaal,TERNEUZEN moeten ook gewoon open gaan netzoals de honderden die gesloten zijn afgelopen jaren. Als je 1 bakker hebt per stad gaat iedereen daar naar toe. Is toch logisch. Die bakker zou helemaal gek worden net zoals de shops in middelburg. Plus Breda,goes is voor sommige toeristen/nederlanders toch dichterbij. Dus weet niet hoe je daar bij komt dat ze allemaal hier naar toe komen? ik heb vaak in de koffieshop gezeten en wordt echt weinig overlast veroorzaakt. integendeel tot de cafe;s waar mensen buiten pissen en schreeuwen.

ton 17 September 2009

het Vitrite gebouw staat bijna geheel leeg. ruimte zat, kun je lekker blijven hangen tot in de laten uurtjes, gecontroleerde plaats en toch nog in de stad Middelburg. wat wil je nog meer. in het gebouw kunnen mooie 'lounges'gemaakt worden, geef mij het voorgenomen geld en ik kleed het graag aan. de handel mag een ander doen. ik daag U uit !!!

Els 17 September 2009

Geen uitdaging voor ons en elke overlast is er 1 te veel. Wij willen prettig leven in Middelburg zonder al die viezigheid !

simon de blower 17 September 2009

Overal geen shop meer word gek van die weed

nederland naar de klote 17 September 2009

Waar zijn we mee bezig joh denk aan je kinderen er zijn cijfers van verwarde kinderen van gebruik van weed ect.

witrusland 17 September 2009

waar zijn we mee bezig............... weg ermee

kapito 17 September 2009

ik weet een goede plaats 2 minuten van de trein lopen en wel bij het stads kantor .

Rien 17 September 2009

Beter voor het politieburo dan kost het minder om de zaken in de gaten te houden en is de politie ook eens een keer op tijd !

Robert 18 September 2009

Wat een gewets,Een simpelere oplossing : Laat Belgie en Frankrijk hun eigen problemen oplossen want daar gaat het om toch ? Belgen En Fransen komen hier omdat ze zelf geen shop hebben maar Belgie klaagt wel over het uitdiepen van de schelde terwijl ze en hele lange strook met kust hebben om havens te bouwen, maar NEE Ze piepen en klagen voor uitdieping omdat Walloniers het kust gebied beheersen..Allemaal BULL..Wordt Tijd dat ze zelf Hun hachie klaren..Wij heben ook Zeeuwen en Zuid-Hollanders ..en de coffeeshop is voor de Nederlander gedoogt Dus gewoon een Pas aanschaffen in de Coffeeshops Puur alleen Voor de Nederlander Weren we ook zo de drugscouriers..Simpel als wat ..Die Belgen en Kut-Fransen gaan hun eigen shit maar eens regelen.opgepleurd ermee...... En zo moeten we het ook aanpakken met die Buuiterlandse Kakerlakken die in ons landje van ons Geld teren en 5 x per dag nar een moskee moeten en of niet werken..gewoon terugsturen...niks oprotbonus nee zoals je kwam ga je ook ..niks geen tolerantie meer afgelopen ..en CDA is voor de rijken allemaal elleboogwerk..ook aftreden..wordt alllllll Jaren niks gedaan voor het normale klootjesvolk..of jullie hebben allemaal oogkleppen op ..Blinde uilskuikens

Robert 18 September 2009

En nog wat .. maryuana zouden ze moeten legaliseren want de regering verdiend al belasting hieraan via de omzet-belasting die coffeeshops moeten betalen..Hoe denk je anders hoe de huur en de allerhande aftrekposten die een coffeshop heeft wordt witgewasen?? En btw ..Weed is een nuttige plant wt je kan er kleding van maken en medicinaal wordt het al gebruikt voor Aidspatienten die moeite heben met eten, zeep wordt ervan gemaakt, touw en veters ,papier wordt er van gemaakt, geperst hout is ook een oplossing ..allemaal KASSA :))) laatst stond in de krant dat in Wageningen een Universiteit hier proeven meedoet en kreeg een vergunning maar zonder meeweten van het korps politie te Wageningen.. Ook hier werdt de stof THC eruit gehaald ,.. maarja de politie moest hun verontschuldigingen wel aanbieden ...THC is niet schadelijk als je het maar in de perken houdt en met mate ..Alcohol is velen malen schadelijker en in vele gezinnen komt het voor dat de vrouw tot moes wordt geslagen..Heeejjj In Rusland gaan ze eindelijk inzien dat Vodka scahdelijk is en 50 liter per persoon per jaar is toch wel schokkend vond deze president..BTW .. je kan beter een blowtje roken dan een valium slikken.. Kan wel zien dat de meeste mensen kortzichtig zijn ..Hoop Bla maar nikszeggend allemaal..Wordt tijd dat Nederland weer eensgezind denkt en als we het er niet mee eens zijn met nieuwe aanpassingen die de regering doet dat we OOK hier tegen in opstand komen ,maar allemaal laten jullie het afweten lafaards..zak door de stront Kut Boeren met je KUT mossels erbij..Zo.. EEn echte Kaaskop heeft gesproken

Robert 18 September 2009

Laatste woord ; wordt tijd dat Nederland een Republiek wordt scheeld ook weer miljoenen bijstands uitkeringen naar het koningshuis.. niks meer inleveren van het volk terwijl de banken mooi weer spelen ..dier miljarden gaan ze daar maar terughalen inplaats dat wij daar voor moeten bloeden ...

jonko 18 September 2009

lekker stoned zijn tog jwz

zoop 19 September 2009

ja ja, CDA wil alles gewoon botweg negeren/verbieden/opsluiten. zoveel is ondertussen wel duidelijk....

Bertje P 19 September 2009

Naar mijn mening is dit geen verkeerde plaats voor een coffeeshop. ik denk dat alcohol en drugs geen goede combinatie is en weet dat de meeste "rokers" dat ook vinden. Het is een misvatting die algemeen gebruikt wordt. Als er iets fout gaat wordt er al vooraf aangegeven door suggestieve vraagstelling van politie en justitie dat wanneer er sprake is van een combinatie van gebruik de beoordeling anders zal uitvallen.....mijns inziens een verkeerde ontwikkeling. het zou eigenlijk gewoon gelegaliseerd moeten worden en onder controle van de VWA geplaatst moeten worden dan kan er ook belasting over worden geheven.

Kaatje 19 September 2009

Gewoon de trend volgen die nodig is zoals Bergen op Zoom en Roosendaal dat doen ! Er zullen nog veel grotere steden volgen die ook van die zooi af willen. Goed voorbeeld doet goed volgen ! Dus Middelburg blijf bij de tijd !

RFM 19 September 2009

Ik snap niet dat een café of een afhaalchinees geen probleem is en een coffeeshop wel. Als er weinig shops zijn dan krijg je zo'n afhaaleffect, dat er heel de tijd lui komen en gaan. T is ook maar niet hoe je wiet/hasj gebruikt. Roken is uiteraard behoorlijk slecht. Maar je kan het ook op betere manieren consumeren. 2 alcoholische versnaperingen binnen korte tijd en er gaan gegarandeerd hersencellen kapot, gelukkig kan je er best een paar missen. Maar goed, t word tijd om te kappen met alle onzin. War on drugs en alle andere vormen van oorlogvoering.

Harm 20 September 2009

Gewoon doen, de CDA kan beter hun spullen pakken en oprotten. Dit is nog altijd een Nederlands ding en Nederland is een vrij land!!

ed 20 September 2009

Ik vind het allemaal ongelooflijk kortzichtig wat er in Nederland gebeurd. Vroeger stond Nederland bekend als progressief en heel Europa keek naar ons. De laatste jaren zijn we onder het juk van zwaar gereformeerde christelijke fundametalisten gekomen die ook al geinfiltreerd zijn in de grotere partijen in Nederland om ons hun kerkelijke opvattingen door de strot te drukken. "Regeren met de bijbel in de hand". Eén van de maatregelen van deze 19e eeuwse lui is het dichtspijkeren van koffieshops en de gebruikers van marihuana behandelen als crimineel en/of geesteszieken. Op de Nederlandse televisie zie je ook al een verschuiving; ZES zenders die tegelijkertijd kerkdiensten of sekteleiders uitzenden, maar geld uitgeven aan leerzame en echt nuttige tv is passé. Vergelijk dat dan eens met zoiets als de BBC!!!. Maar wat de koffieshops betreft ben ik het met een aantal mensen eens dat het eigenlijk voor de lokale en regionale gebruiker zou moeten zijn. In mijn stad was het, na jaren last gehad te hebben van allerlei straathandel en de bijbehorende criminaliteit van amper fatsoenlijk Nederlands pratende "hordes", eindelijk weer veilig en leuk op straat. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor -behalve die grote opruimactie van de politie- was de opening van een gedoogshop waar altijd gedragregels golden waar de klant zich aan moest houden. Deze koffieshop is gesloten. De echte reden hiervoor was de jaloezie en afgunst van het (ook hier) zwaargereformeerd front en een prestigeslag van het OM die, na jaren van blunderen, eens een grote overwinning wilde halen. De laatste tijd wordt je 's avonds laat weer lastig gevallen door allerlei figuren met de vraag of je drugs nodig hebt. Vaak nog op een semi-opdringerig en aggressief toontje. Tegenwoordig kost het me dan de grootste moeite om er niet meteen op te gaan slaan.

E.H 20 September 2009

Weg met die rotzooi !!!!!!!!!

Wierriekwakzalver 20 December 2010

Hahaha alsof het CDA dat zal klaarspelen , bij de gemeente daar zijn ze zo te horen niet zo achterlijk als ik dacht want aan de andere kant in Terneuzen heb je helemaal geen fatsoenlijke shop zitten. Behalve Miami , die denkt te kunnen profiteren omdat Checkpoint dicht is hahaha sukkkeeeels. Ik ken niemand die daar een voet binnenzet , halen het gewoon bij een huisdealertje en je kan daar nog chill je smorie roken ook hahaha. Gewoon doen M,burg is ook goed voor de gemeentekas!!!