Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

EIGEN RICHTING HELPT OP WEG

2.953 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 17 jun. 2015
Eigen Richting in Wolphaartsdijk is bijna een soort bedrijfsverzamelgebouw: je kunt er tuinieren, met hout aan de slag of in de verkoop werken om te ontdekken wat je talenten en ambities zijn.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

klopt dit wel ? 17 June 2015

i.v.m. arbeidsregels kan dit volgens mij helemaal niet. en dat mensen daar nog tijd voor hebben naast hun participatie taak van 32 u/week die ze verplicht moeten doen voor hun uitkering ? of is het alleen voor pensionado's ? want uitkeringsgerechtigden mogen geen werk verrichten voor een bedrijf, dat heet dan fraude. pensionado's mogen wel alles belastingvrij houden, naast hun pensioen/ouderdomuitkering. maar verschil moet er zijn natuurlijk, wie het goed heeft mag belastingvrij bijverdienen, wie zonder zit en niet al met pensioen is moet maar gratis werken, want er komt niet genoeg belasting binnen dus moet dat wel en ra ra hoe zou dat nu komen ? zullen we eens wat voor de oudjes doen dan ?

Geke 18 June 2015

Ik heb niet het idee dat we het hier over mensen met een uitkering of pensionado's hebben. Lijkt me meer voor mensen met psychische problemen of jongeren die vastgelopen zijn in het onderwijs.

wim 19 June 2015

zo te zien is het daar 1 grote troep het gaat en draait alleen om geld pgb s de man die stond te kappen heeft bij een stichting gezeten die alles en iedereen op gelicht heeft kan het weten ben er zelf bij geweest