Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

WELKOM IN HET JAAR VAN DE HAAN

2.306 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 29 jan. 2017
Op het Bleekveld nemen twee leeuwen het tegen elkaar op. Dans en vuurwerk luiden het Chinese Jaar van de Haan in. En het Goese Aziëjaar. Dus: nogmaals de beste wensen!

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Dierentuin Europa 29 January 2017

Jaar van de haan, grote veranderingen op komst dus. Ik vraag me af welk sterrenbeeld Donald Trump heeft ? Maar men hoeft niet paragnostisch te zijn om te weten dat die dingen gaat veranderen. En wat zou rutte's chineense sterrenbeeld zijn ? Een aap ? Of een rat denk ik. Een kakkerlak ? Nou ja, die komt straks toch niet meer terug dus die gaat het jaar van de haan niet meemaken als politicus. En dat zou dan al de eerste geweldige verandering zijn, Het wordt fantastisch, echt, Eerlijk waar.

2e rangs dierentuin Europa 29 January 2017

En nu weer een goes voor heel asie jaar. Is er ook wel eens een goes voor goes jaar ? Of een heel asie voor goes jaar ? Gezien ze daar veel rijker zijn dan hier en in vergelijking nederland zelf een ontwikkelingsland is ? t.o.v. het rijke welvarende asie ? Of doen we gewoon net alsof nederland een rijke weredlnatie is die de veel rijkere arme landen ontwikkelingshulp moet sturen omdat ze belachelijk veel meer geld hebben ? Laten we ook gelijk al hun vluchtelingen van die onmetelijk rijkere landen zoals de rijksten der rijken de oliestaten opnemen, want wij doen gewoon net of wij de rijksten zijn die hulp kunnen geven, want die anderen zijn zo arm en zo. a, ik denk dat de armoedige donald trump vast ook geld toegeschoven moet krijgen want die heeft ook niet zoveel want het is ondenkbaar dat wij onze enorme welvaart en weelde zoals de voederbak voor het eigen volk niet delen met anderen, dus de trump foundation moet hier ook maar een belastingvrij postbusbedrijfje openen dan kan de nederlandse bevolking die arme man ook gratis geld toestoppen. Wat zijn we toch weer gul en christelijk barmhartig met al die weggeverij, voornamelijk het geld van een ander natuurlijk, Wat moet de wereld zonder ons gulle landje eigenlijk ? Nee, het is onze humanitaire plicht om de superrijken te helpen ten koste van de superarmsten, want wij moeten en zullen gul zijn en onszelf geweldig vinden, zo hoort dat nu eenmaal. Vandaar dat de hoog opgeleide vluchtelingen die contant meer geld bij hebben dan een gemiddelde nederlander op de bankrekening heeft onmiddellijk een huis, met een bad, eten en een gratis inkomen moet krijgen. De oorspronkelijke bevolking van deze gebieden moeten dan zelf maar uitzoeken hoe ze aan een leven toekomen. Die moeten eerst hun sociaale deel aan werk verzetten voor hun recht op een uitkering voor levensonderhoud. werken voor niets, voor commerciële bedrijven met prive aandeelhouders die de winst plukken van dwangarbeid maar niets teruggeven. Een huis voor de oorspronkelijke bewoners is er ook niet, die zijn gereserveerd voor anderen of ander zo duur gemaakt door de huisjesmelkers dat heel het inkomen naar de huurbaas gaat. Net als de oorspronkelijke indianen van america worden de oorspronkelijke nederlanders gewoon verdreven en verjaagd, hun plaats ingepikt en weggegeven. opgestaan ? plaatsje vergaan. Er zit nu een staatsgesubsidieerde vreemdeling, waaraan met zelf moet meebetalen via de belasting. Dus geld overhouden om uit deze economische gevangenis te vluchten ? Uw kooi in de dierentuin is gereed, in het deel met de bedreigde diersoorten. Want waar kan een nederlander heen waar ze voor niets een huis, bed, bad, eten en een inkomen krijgen ? Nee, daar is nederland veel te rijk voor en hebben we niet nodig, wij helpen liever de arme stinken rijke landen.

voedselbonnen weer terug. 29 January 2017

Feit, 1 op de 17 nederlanders is afhankelijk gemaakt van de voederbak door kabinet rutte, gesteund door nagenoeg de hele oppositie.