Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

of we de bankjongens en meisjes nog even meer spekken.

6.490 keer bekeken
pappajesse
Gepubliceerd op 18 jun. 2014
Betalen afdragen en lege handen.
De toekomst..........

23 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 18 June 2014

en sluizen dit gelijk door:) http://www.nu.nl/economie/3805773/aanpak-toeslagenfraude-levert-250-miljoen.html

job 18 June 2014

"Dit is op zichzelf een verantwoordelijkheid van de ABN-directie. Ze kunnen dit doen als ze zich maar aan de wet houden'', zei Dijsselbloem, Niet de wet van het volk"de democratie" maar de wet van lobbyisten....hehehe Betalen............ Lol wat burgers allemaal niet op moeten hoesten. Als je het allemaal op een rijtje zet moet je wel erg bang of gek zijn nog steeds af te dragen........en wat schieten we er nou mee op? Jah dat we straks echt niks meer hebben.

job 18 June 2014

https://www.youtube.com/watch?v=bAz5KpbAym4 gerrit zalm intervieuw

job 18 June 2014

Weer nederlands kind neergetrapt. http://trendinnederland.nl/kuba-konicki-de-jongen-die-een-meisje-elkaar-trapte/ Maar jah elite zegt laten doen jullie zijn maar gewone burgers....... Anders is het discriminatie........ Laat maar aan ons over. Wij trekken jullie leeg en laten jullie berooid achter:) En braaf mond blijven houden he zijn maar kids. Of zie het als incident hoef je helemaal niks te vinden of doen:)

job 18 June 2014

http://dewaarheid.nu/jun01/Hooggerechtshof_VS_geeft_aasgierfondsen_vrij_baan.htm

Walter St. J 18 June 2014

Het is een ware schande voor een genationaliseerde bank met aan het roer een schaterlachende Gerrit Zalm. Niet zo onbegrijpelijk met een salaris van ruim7 ton. Heeft dit soort mensen nou werkelijk geen enkel gevoel meer voor de realiteit?

monika 18 June 2014

als iedereen om te beginnen nou eens al zijn geld van de ABN afhaald dan krijg je een soort DSB effect wat de ondergang van die bank betekend bye bye G Zalm .

job 18 June 2014

Nee monika....staatsbank he:) En ander te belangerijk om te laten vallen toch tis geen dsb lastpak. Die de regels nog een beetje verder rekte zodat ook wij het begonnen te snappen.(en door te krijgen) Das niet de bedoeling het moet wel stiekum:) Niet te veel geluiden richting en over banken aub.(uw regering) lol

job 18 June 2014

DEN HAAG (ANP) - Het aantal vermogende particulieren in Nederland is vorig jaar met 16,5 procent gestegen, waardoor ons land nu ruim 173.000 miljonairs telt

job 18 June 2014

Vervolg op eerder stukje . Rotterdam - Een 15-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag 18 juni aangehouden na de mishandeling van een plaatsgenote. De jongen schopte en sloeg het meisje maandagmiddag in Rotterdam-Alexander. De mishandeling werd dinsdag 17 juni bekend bij de politie. Al snel werd de identiteit van de vermoedelijke dader duidelijk. Hij is woensdagmiddag aangehouden en zit vast.

Henk 18 June 2014

Geachte redactieleden, lees ook eerst deze bron van WIKIPEDIA: "Tiende Penning van Alva": De Tiende Penning was een beruchte belastingmaatregel ingevoerd door Fernando Álvarez de Toledo, de hertog van Alva, in 1569. De belasting leidde tot grote woede in de Nederlanden en kan als een belangrijk element gezien worden voor de Nederlandse Opstand, die later de Tachtigjarige Oorlog zou heten. Na zijn aankomst in de Nederlanden voerde Alva drie belastingen in: De Honderdste Penning: Een eenmalige belasting van 1% op alle bezittingen van roerende en onroerende aard (tegenwoordig: onroerendgoedbelasting oftewel WOZ - waardering onroerende zaken) De Twintigste Penning: Een omzetbelasting van 5% op de verkoopprijs van onroerende goederen (huizen, landgoederen, enz.), geïnspireerd door een soortgelijke belasting die was ingevoerd door de Romeinse keizer Augustus (tegenwoordig: overdrachtsbelasting) De Tiende Penning: Een omzetbelasting van 10% op de verkoop van roerende goederen (eten en drinken, kleding enz.), identiek aan de in de Spaanse landen gebruikelijke Alcabala-belasting (tegenwoordig: btw) Vooral tegen de Tiende Penning van Alva rees veel verzet. In de Nederlanden was het bovendien een verworvenheid dat de landsheer slechts een nieuwe belasting hief via een bede of verzoek. Alva negeerde de instellingen en gebood zijn hervorming voor de gehele Nederlanden. Bovendien dreigden de Nederlanden als handelsnatie door de Tiende Penning in zijn concurrentiepositie te worden aangetast. Hierdoor dreigde Alva de bevolking niet alleen zwaarder te belasten, maar ook in zijn competitiviteit te treffen. OVERHEID: weest een volksopstand voor ! Denk dan aan deze "Honderdste, Twintigste- en Tiende Penning"-tijd. De tijd van de middeleeuwen, de "Gouden Middeleeuwen". Breng alle hedendaagse belastingen terug naar het belastingsysteem uit die tijd en doe het als overheid alleen met deze belastinginkomsten . Heeft de burger (en het bedrijfsleven) weer meer geld om uit te geven en zie, de economie zal omhoog schieten! Hollands welvaren komt terug !!!

job 18 June 2014

het stopt niet..... http://www.destaatsschuldmeter.nl/

job 19 June 2014

Wat bezielt je om zo op iemand te trappen. http://omg.thepostonline.nl/2014/06/19/video-meisje-elkaar-getrapt-door-ander-meisje/ Politie doet weer niks maar weer druk er op filmpjes verspreiden...........

job 19 June 2014

http://www.welingelichtekringen.nl/economie/326860/de-hoogst-betaalde-directeuren-zijn-de-slechtste.html

job 19 June 2014

UBS belgie criminele organisatie. Topman gearresteerd

ikke 19 June 2014

meeste criminelen lopen gewoon vrij rond,

JOB 19 June 2014

YUP . http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/ook-rabobank-verhoogt-vaste-salarissen-top

job 20 June 2014

https://www.facebook.com/icelandfree . ijsland zonder geld.

job 20 June 2014

President-commissaris Wout Dekker van Rabobank verwacht dat de bank op langere termijn voor de top weer een bonus zal invoeren

job 20 June 2014

ING werd in het openbaar aan de schandaal genageld toen de bank bekendmaakte gegevens van banktransacties te willen gebruiken om klanten aanbiedingen te sturen. ING trok het plan schielijk in. ABN Amro blijkt het ondertussen gewoon te doen zo schrijft De Correspondent. En wat we ook niet bij stil staan is dat we dus dubbel betalen eerst aan abn om te betalen voor gegevens wat prenatal natuurlijk ook gewoon bij ons doorberekend. Zo verdienen prenatal en abn amro en betalen wij twee keer.

job 20 June 2014

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/video_mepmeisjes_meppen_leraar.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+geenstijl%2FJxBx+%28GeenStijl%29 hahaha en wat doet de ordehandhaver de gemachtigde?NIKS IDD laat het over aan 14 15 jarige medeleerlingen.

job 20 June 2014

En inneens is er ook geen water meer. Meer en meer mensen detroit zonder drinkwater......

job 22 June 2014

In haar flat in Slotervaart woont ze al sinds de oplevering in de jaren vijftig. 'Dit was het elegante deel van de buurt, in deze flat woonden alleen intellectuelen.' Met de huidige bewoners heeft ze nauwelijks contact. 'Hiernaast dragen ze boerka's. Beneden handelen hangjongeren in drugs. En dan heb je hier in de buurt ook nog die vreselijke liquidaties.' Naar een verzorgingshuis wil ze niet. 'Nooit!' zegt, terwijl ze in de lucht een zwerend gebaar maakt. Maar ze fantaseert de laatste tijd wel over vertrek naar het buitenland, waar ze veel vrienden heeft. 'Ik vind dit zo langzamerhand een kloteland. Ik was deze week zó godvergeten kwaad. Op mezelf, maar vooral op deze samenleving.'.