Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Soixante neuf en de Lamballen - Nederland kampioen ! (WK hit 2010)

5.712 keer bekeken
Hellou
Gepubliceerd op 8 jun. 2010
Soixante neuf en de Lamballen hebben weer een nieuwe WK 2010 hit "Nederland kampioen" ! Leuke tekst en leuke meezing melodie !

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

ruudje 12 June 2010

komt dit uit Zeeland ? Geweldig !

richard en lenny 20 June 2010

Heel leuk nummer voor Oranje. voor ons 5 sterren !

koen 25 June 2010

absoluut 1 van de betere voetballiederen voor oranje van dit moment. kan een hit worden.

Rasja 01 July 2010

Ja een heel gaaf voetballied. Ik heb de Cd trouwens al gekocht en zeker al 50 keer gedraaid. En ik ben hem nog niet zat, dus Nederland wordt gewoon kampioen !!

oranjefans 01 July 2010

Prima meezinger ! Deze komt op het niveau van Wolter Kroes Viva Hollandia ! Nederland Kampioen , als dat toch eens de waarheid mag worden !!!!!!!!!!!! Wij gaan ervoor.

fam. Aarnoutse 03 July 2010

Iedere keer voordat Oranje gaat spelen, in de rust en na de wedstrijd draaien wij deze CD en iedere keer geeft het ons weer enorm vertrouwen in heel onze familie. Met heel ons gezin zingen we het dan uit volle borst mee en de laatste wedstrijd tegen de Brazilianen zingen onze buren het lied ' Nederland Kampioen' nu ook mee en wie weet in de finale de hele straat ! Soixante neuf en de Lamballen heel veel succes met jullie super voetballied Nederland Kampioen !

Oranjeverzamelaar_Roland 04 July 2010

Wat een knaller is dit zeg ! Klinkt heel lekker, dus dit zing je zo mee voor mij ook 5 van die sterren *****

wybo 07 July 2010

grandioos nummer . wij waren vandaag in de Lamme goedzak in vrouwenpolder waar ze dit nummer draaide met de zanger op het biljard ! Super lied en nu naar de finale ! Nederland kampioen, natuurlijk !!!!

Leo v D. 08 July 2010

Met dit nummer erbij moet het gaan lukken dat Oranje wereld kampioen wordt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heerlijk refrein trouwens !

Wim 06 February 2011

Kende dit nummer nog niet, heb het tijdens de WK in Zuid Afrika nog nooit gehoord helaas. Maar dit is echt een geweldig voetbalnummer moet ik eerlijk zeggen. Had best een hit mogen worden. Wie weet over tijdens de EK.

zahra 06 February 2022

ik ben de kampioen lamballen samen met me vader wij zitem all 1 week op de zelfde bank zonder er af te komen dus ijgen lijk zijn wij kampioen lamballen omirlijk

zahra van der dijk 06 February 2022

maar goed zo

grapjejas 06 February 2022

lol