Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jezus vinden in de Tabernakel

4.606 keer bekeken
Ad de Groot
Gepubliceerd op 8 jun. 2012
Jezus vinden in de Tabernakel

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

yakov 08 juni 2012

baruch haba b`shem adonia

Geloof niet in sprookjes 09 juni 2012

Is er weer iemand die zijn geloof wil opdwingen ?! Please...get a life !!!

Charisma 09 juni 2012

compliment voor het filmpje Ad, mooi gemaakt! En mensen die hier persé neer moeten zetten dat ze iets opgedrongen wordt, het is mijn en jullie eigen vrije keuze geweest om op de link te klikken en naar het filmpje te kijken! De titel van deze video is best duidelijk!

willemK 09 juni 2012

Wat te denken van dat Armetierig getrap tegen een balletje wat ons wordt opgedrongen en door de strot geduwd door radio en T.V.en waar het stompzinnege deel van ons volk op zit te Geilen in het Geloof dat Nederland nog kampioen wordt ook.

willemk 09 juni 2012

Het bewijs is al geleverd...... stelletje kneuzen worden binnenkort door de duitsers naar huis gestuurd....en terecht.

Klaas 10 juni 2012

Aan allen die hier zo negatief op antwoorden. Het is omdat je GOD niet kent, daarom doe je dit. Kijk voetbal of wat anders wat jij wil, je hoeft niet te kijken, je mag het zelf beslissen, maar wardeer een ander met wat hij hier plaatst. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Voor mij zelf kan er niet genoeg van deze filmpjes op staan, Nader tot God en hij zal jou benaderen, Wat hij wil is jou, en hij weet jou interesse naar hem, Wees nederig en volg Hem. Veel zegen toegewenst.