Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gods liefde is het echtst

517 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 21 mrt. 2020
I Het overwinningswerk van God in jullie is zo'n grote redding. Iedereen van jullie is vol van zonde en losbandigheid. Nu komen jullie oog in oog met God. Hij tuchtigt en oordeelt. Jullie krijgen Zijn grote verlossing. Jullie ontvangen Zijn grootste liefde. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. II God wil de mens die Hij eigenhandig heeft gemaakt niet vernietigen. Hij doet Zijn best om te redden. Hij werkt en spreekt tussen jullie. God haat jullie niet echt. Zijn liefde is het echtst. Hij oordeelt omdat de mens niet gehoorzaamt. Het is de enige manier om te redden. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. III Omdat jullie niet weten hoe te leven, en op deze smerige, zondige plek wonen, moet Hij jullie oordelen om jullie te redden. God wil niet dat jullie nog dieper zakken, of in dit vuile land leven, vertrapt door Satan of vallend in de hel. Gods overwinning is alleen om de mens te redden. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. uit 'Het Woord verschijnt in het vlees'

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Zoe 2 weken geleden

Meer: https://nl.kingdomsalvation.org/God-s-love-is-most-real.html

Cees in aard. een week geleden

Allemaal WAAR ,wat hier staat .veel opmerkingen zijn merkbaar. MAAR WIE IS GOD EIGENLIJK. WAAR KAN IK HEM VINDEN ?

K.Willemsen een week geleden

Jullie "god" is een gecreeerd iets omdat je zelf niet in staat zijn om in je zelf te geloven.Stop met deze onzin hier te publiceren,zielig om dit te doen

X een week geleden

God kun je vinden als je de bijbel leest. En als je de natuur ingaat: is het maar 'gewoon' dat de natuur weer gaat bloeien? Zou het misschien kunnen dat God wil dat we gaan nadenken over onze manier van leven, omgang met elkaar en God, met de aarde? Alleen....de zanger van dit lied heeft het steeds over 'jullie'. Denk dat hij 'wij' en 'ons' moet zingen.. .we zijn en doen allemaal hetzelfde.

Rene een week geleden

donder op met die onzin

Kees een week geleden

Rene, wat netter taalgebruik zou je sieren

peter A een week geleden

Wat een onzinnig verhaal.

lia een week geleden

niks verkeerd met deze muziek , denk er maar over na

mikel een week geleden

666 the number of the beast

Karel P een week geleden

Mijn moeder is bijna 2 minuten dood geweest en daarna weer door medici tot leven gebracht. Heeft vervolgens nog 3 jaar goed geleefd. Helaas had ze geen hel, hemel of God gezien. Niet zo vreemd natuurlijk!!

paaltjes een week geleden

Liefde van god, welke liefde, als dit wat er nu gebeurd zijn liefde is dan weet ik niet wat liefde is, en als er een god is waarom heeft hij dan het geloof zo doen versplinteren...stop aub met die onzin zeg.

xxx een week geleden

Liefde van god,waarom heeft hij dan die duitse dictator niet tegen gehouden die mensen, joden e,d, uit ging roeien.Liefde rot op.

Zoe een week geleden

Cees in aard, Ik denk dat je het antwoord op deze website kunt vinden: https://nl.kingdomsalvation.org/videos.html