Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gods liefde is het echtst

1.142 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 21 mrt. 2020
I Het overwinningswerk van God in jullie is zo'n grote redding. Iedereen van jullie is vol van zonde en losbandigheid. Nu komen jullie oog in oog met God. Hij tuchtigt en oordeelt. Jullie krijgen Zijn grote verlossing. Jullie ontvangen Zijn grootste liefde. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. II God wil de mens die Hij eigenhandig heeft gemaakt niet vernietigen. Hij doet Zijn best om te redden. Hij werkt en spreekt tussen jullie. God haat jullie niet echt. Zijn liefde is het echtst. Hij oordeelt omdat de mens niet gehoorzaamt. Het is de enige manier om te redden. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. III Omdat jullie niet weten hoe te leven, en op deze smerige, zondige plek wonen, moet Hij jullie oordelen om jullie te redden. God wil niet dat jullie nog dieper zakken, of in dit vuile land leven, vertrapt door Satan of vallend in de hel. Gods overwinning is alleen om de mens te redden. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Alles wat God doet komt voort uit Zijn liefde. Hij oordeelt jullie zonden. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. Zodat jullie jezelf goed bekijken en verlossing verkrijgen. uit 'Het Woord verschijnt in het vlees'

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Zoe 21 March 2020

Meer: https://nl.kingdomsalvation.org/God-s-love-is-most-real.html

Cees in aard. 22 March 2020

Allemaal WAAR ,wat hier staat .veel opmerkingen zijn merkbaar. MAAR WIE IS GOD EIGENLIJK. WAAR KAN IK HEM VINDEN ?

K.Willemsen 22 March 2020

Jullie "god" is een gecreeerd iets omdat je zelf niet in staat zijn om in je zelf te geloven.Stop met deze onzin hier te publiceren,zielig om dit te doen

X 22 March 2020

God kun je vinden als je de bijbel leest. En als je de natuur ingaat: is het maar 'gewoon' dat de natuur weer gaat bloeien? Zou het misschien kunnen dat God wil dat we gaan nadenken over onze manier van leven, omgang met elkaar en God, met de aarde? Alleen....de zanger van dit lied heeft het steeds over 'jullie'. Denk dat hij 'wij' en 'ons' moet zingen.. .we zijn en doen allemaal hetzelfde.

Rene 22 March 2020

donder op met die onzin

Kees 23 March 2020

Rene, wat netter taalgebruik zou je sieren

peter A 23 March 2020

Wat een onzinnig verhaal.

lia 23 March 2020

niks verkeerd met deze muziek , denk er maar over na

mikel 23 March 2020

666 the number of the beast

Karel P 23 March 2020

Mijn moeder is bijna 2 minuten dood geweest en daarna weer door medici tot leven gebracht. Heeft vervolgens nog 3 jaar goed geleefd. Helaas had ze geen hel, hemel of God gezien. Niet zo vreemd natuurlijk!!

paaltjes 23 March 2020

Liefde van god, welke liefde, als dit wat er nu gebeurd zijn liefde is dan weet ik niet wat liefde is, en als er een god is waarom heeft hij dan het geloof zo doen versplinteren...stop aub met die onzin zeg.

xxx 24 March 2020

Liefde van god,waarom heeft hij dan die duitse dictator niet tegen gehouden die mensen, joden e,d, uit ging roeien.Liefde rot op.

Zoe 28 March 2020

Cees in aard, Ik denk dat je het antwoord op deze website kunt vinden: https://nl.kingdomsalvation.org/videos.html