Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen macht kan God weerhouden van wat Hij wil bereiken

533 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 17 apr. 2020
I God is nu opnieuw naar de wereld gekomen om Zijn werk te doen. De eerste halte van Zijn werk is de grote verzameling van dictators: China – het machtige bolwerk, het bolwerk van goddeloosheid. Door Zijn wijsheid en Zijn kracht, heeft God een groep mensen verworven. Gedurende deze tijd bejaagt de regerende partij van China Hem op elke mogelijke manier. Hij lijdt, zonder plaats om te rusten of schuilen. Desondanks gaat God door met het werk dat Hij moet doen: Zijn stem laten horen, het evangelie verspreiden. Wat God wil bereiken, is iets dat geen enkel land, en geen enkele macht kan verhinderen. En zij die Gods werk belemmeren en het woord van God tegenwerken, Zijn plannen aantasten en verstoren zullen uiteindelijk gestraft worden door God, gestraft door God. II Niemand kan Gods almachtigheid doorgronden. In zo’n land als China dat God als de vijand ziet, is God nooit gestopt met het uitvoeren van Zijn werk. Daarentegen, meer en meer mensen zijn begonnen Zijn werk en Zijn woord te aanvaarden, Hij doet alles wat Hij kan om elke mens te redden, om elke mens te redden. Wat God wil bereiken, is iets dat geen enkel land, en geen enkele macht kan verhinderen. En zij die Gods werk belemmeren en het woord van God tegenwerken, Zijn plannen aantasten en verstoren, zullen uiteindelijk gestraft worden door God. III Als iemand tegen Gods werk ingaat, zal God die persoon meteen in de hel gooien; als een land tegen Gods werk ingaat, zal God dit land tot vernietiging brengen; als een natie opkomt om Gods werk tegen te werken, zal God deze natie van de aarde doen verdwijnen en ophouden te bestaan. Wat God wil bereiken, is iets dat geen enkel land, en geen enkele macht kan verhinderen. En zij die Gods werk belemmeren en het woord van God tegenwerken, Zijn plannen aantasten en verstoren, zullen uiteindelijk gestraft worden door God. Wat God wil bereiken, is iets dat geen enkel land, en geen enkele macht kan verhinderen. En zij die Gods werk belemmeren en het woord van God tegenwerken, Zijn plannen aantasten en verstoren, zullen uiteindelijk gestraft worden door God, gestraft door God. uit 'Het Woord verschijnt in het vlees'

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Zoe 17 april 2020

Als je naar meer lofzangen wilt luisteren, klik dan hier: https://nl.kingdomsalvation.org/God-wishes-to-achieve.html

mikel 18 april 2020

die christenpikies zijn zo vervelend

atheist 18 april 2020

"In zo’n land als China dat God als de vijand ziet" - Pardon? Dat vele religies juist tot verdeeldheid leiden wist ik, maar deze tekst vind ik echt stuitend.

atheist 18 april 2020

"Als iemand tegen Gods werk ingaat, zal God die persoon meteen in de hel gooien; als een land tegen Gods werk ingaat, zal God dit land tot vernietiging brengen..." - Is dit nu die naasteliefde waar veel gelovigen het vaak over hebben? Bah!