Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volvo XC90 t8 recharge 390pk awd r-design| luchtvering| panodak| adap.cruis

€ 52.950,-
234x bekeken sinds 19 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bent u op zoek naar luxe en comfort in combinatie met milieuvriendelijk rijden? Dan is de Volvo XC90 T8 Recharge 390PK AWD R-Design de perfecte keuze voor u! Deze prachtige hybride benzineauto uit 2018 biedt alles wat u nodig heeft voor een plezierige en duurzame rijervaring.

De Volvo XC90 T8 Recharge beschikt over een krachtige motor met een vermogen van maar liefst 390 PK. Met het hybride benzine brandstofsysteem profiteert u van zowel de voordelen van een elektrische motor als die van een benzine motor. Zo rijdt u niet alleen zuinig, maar ook nog eens met veel power!

De SUV carrosserie zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft voor zowel uw passagiers als uw bagage. Met maar liefst 5 deuren is instappen en uitstappen een fluitje van een cent. En dankzij de prachtige grijze kleur en metallic lak zult u zeker de nodige bewonderende blikken ontvangen onderweg.

De Volvo XC90 T8 Recharge is uitgerust met verschillende handige opties om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Zo heeft deze auto luchtvering zowel voor als achter, waardoor u altijd geniet van een comfortabele rit, zelfs op oneffen wegen. Het FOUR-C onderstel zorgt daarnaast voor een perfecte wegligging, zodat u altijd de volledige controle heeft. En met de adaptieve cruise control, inclusief de handige Pilot Assist functie, wordt lange afstandsrijden een waar genot. U kunt ontspannen achter het stuur zitten terwijl de auto automatisch de juiste snelheid en afstand tot uw voorganger aanhoudt. Het gemak van de achteruitrijcamera maakt parkeren en manoeuvreren eenvoudiger dan ooit tevoren.

Met een kilometerstand van 90540 kunt u nog vele kilometers genieten van deze prachtige auto. De Volvo XC90 T8 Recharge 390PK AWD R-Design is een goede keuze voor iedereen die stijlvol en comfortabel wil rijden, zonder concessies te doen aan prestaties en duurzaamheid.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Cappendijk Auto's Goes om deze prachtige Volvo XC90 T8 Recharge in het echt te bewonderen. Bel naar 0113-275000 en plan een proefrit in deze geweldige auto. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Deze Volvo occasion heeft Cappendijk Auto’s speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? De specialisten van Cappendijk Auto’s staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0113 275 000 (Goes). Beleef de wereld van Volvo, u bent van harte welkom!

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volvo
Model: XC90
Type: T8 Recharge 390PK AWD R-Design| Luchtvering| Panodak| Adap.Cruis
Referentienummer: 12Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.969 cc
Plug-in hybride: Ja
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Accu snelladen: neeMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/r374tgFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 378 - € 430 per kwartaal

Algemeen
  • Model: XC90
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2018
  • Kilometerstand: 90.540km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem, Navigatie
  • Extra's: Climate Control, Keyless Entry, Sportstoelen, Stoelverwarming
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4981068

Cappendijk Auto's Goes - Volvo

AutoZeeland

48 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord