Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Polo 1.2 Easyline

€ 5.950,-
38x bekeken sinds 25 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Vroeger kocht je een Volkswagen om z′n betrouwbaarheid, levensduur en hoogstaande techniek. En nu? Nu ook. Volkswagen, das Auto. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Polo duidelijk te zien is. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en neerklapbare achterbank. 

Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: Polo
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2012
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 199.756km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1200cc
Advertentienr. 6766089

Auto Occasions Terneuzen

62 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht