Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Peugeot 207 SW Outdoor 1.6 VTi

€ 4.450,-
67x bekeken sinds 3 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Peugeot 207 SW Outdoor is van het bouwjaar 2010. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. 

Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: 207
  • Carrosserie: Stationwagen
  • Bouwjaar: 2010
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 161.705km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1598cc
Advertentienr. 6810749

Auto Occasions Terneuzen

55 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht