Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Golf variant 1.2 tsi highline bluemotion 1.2 tsi highline bluemo

€ 4.950,-
82x bekeken sinds 26 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Het zijn de unieke kwaliteiten van een Volkswagen die zorgen dat hun berijders zo trouw zijn aan het merk. Dat blijkt ook weer bij deze Golf Variant, met zijn doordachte ontwerp en zijn hoogstaande bouwkwaliteit. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf Variant duidelijk te zien is. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Door de audiobediening op het stuur regelt u elke aanpassing van het geluid en de muziek zonder het stuur los te laten. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Natuurlijk is deze Volkswagen Golf Variant voorzien van cruise control. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Volkswagen
Model: Golf Variant
Type: 1.2 TSI Highline BlueMotion
Modelreeks: 2009 - 2013
Modelcode: VI, 5KTechnische informatieKoppel: 175 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.198 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 55 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.890 kg
Wielbasis: 258 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Fijnstofuitstoot: 3,1 mg/km
Emissieklasse: Euro 5Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: gekeurd tot okt 2024
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Standaard

Algemeen
  • Model: Golf
  • Bouwjaar: 2010
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 219.859km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Dakrails, Trekhaak, Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6774613