Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volkswagen Transporter 1.9 TDI 300 T800 Trendline DC

€ 5.950,-
62x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Volkswagen Transporter een auto voor u. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Transporter. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een openzwaaiend portier kan flink wat wind vangen, met gevaarlijke gevolgen. Dat zal niet gebeuren met de handige, ruime schuifdeur. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. 

Deze auto heeft airconditioning aan boord. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. 

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Algemeen
  • Model: Transporter
  • Carrosserie: Overige Carrosserieën
  • Bouwjaar: 2008
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 267.926km
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motorinhoud: 1896cc
Advertentienr. 6840557

Auto Occasions Terneuzen

56 advertenties
5 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht