Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Rav4 demo | 2.5 hybrid awd adventure | innovation pakket |

€ 55.900,-
278x bekeken sinds 20 okt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe avontuurlijke auto? Dan is de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD ADV. uit 2023 de perfecte keuze voor jou! Deze hybride benzine auto heeft een opvallende groene kleur waarmee je zeker weten zult opvallen op de weg. Met zijn vermogen van 131kW en 2487 CC ben je verzekerd van een krachtige en soepele rijervaring.

De Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD ADV. is een SUV met 5 deuren, waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin en al je bagage. Veiligheid staat voorop in deze auto, met onder andere een bestuurdersairbag die ervoor zorgt dat jij en je passagiers altijd goed beschermd zijn.

Voor extra zichtbaarheid en veiligheid beschikt deze Toyota over LED dagrijverlichting. Hiermee ben je altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast is de auto voorzien van verkeersbord detectie, wat ervoor zorgt dat jij altijd op de hoogte bent van de geldende verkeersregels.

Het multimedia-systeem van de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD ADV. is volledig voorbereid, zodat je gemakkelijk je favoriete muziek kunt luisteren en handsfree kunt bellen. Daarnaast is de auto uitgerust met spraakbediening, waardoor je de verschillende functies gemakkelijk en veilig kunt bedienen zonder je handen van het stuur te halen.

De Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD ADV. is een auto die perfect aansluit bij jouw avontuurlijke levensstijl. Met zijn krachtige motor, ruime interieur en vele opties ben je altijd verzekerd van een comfortabele en veilige rit. Neem contact op met Autobedrijf Cappendijk B.V. (Toyota) op 0115-617751 om meer te weten te komen over deze fantastische auto en om een proefrit te maken. Wacht niet langer en ervaar zelf het rijplezier dat deze Toyota te bieden heeft!

Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: RAV4 | Demo |
Type: 2.5 Hybrid AWD Adventure | Innovation Pakket |
Modeljaar: 2022
Referentienummer: 213Technische informatieVermogen: 131 kW (178 PK)
Vermogen elektromotor(en): 128 kW (174 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.487 cc
Accu snelladen: neeMilieuCO₂-uitstoot (WLTP): 132 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 240 - € 272 per kwartaalOverige informatieSoort hybride: Not off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 59.00 kW
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Model: Rav4
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 11.000km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Groen
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5671546

Cappendijk Toyota dealer

AutoZeeland

39 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord