Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Yaris Cross demo 1.5 hybrid adventure | navi | camera | pdc |

€ 36.950,-
28x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Autobedrijf Cappendijk B.V. presenteert met trots de Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Adventure uit 2023. Deze krachtige SUV combineert het beste van beide werelden met zijn hybride benzine motor van 93 PK, waardoor je zowel efficiënt als milieubewust kunt rijden. Met slechts 6300 kilometer op de teller is deze auto nog zo goed als nieuw en klaar voor vele avonturen op de weg.

De Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Adventure is uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur die perfect past bij zijn robuuste uitstraling. Dankzij de adaptieve cruise control heb je altijd de juiste snelheid en afstand tot je voorliggers, wat zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring. De hoofd airbag(s) voor bieden extra bescherming in geval van een aanrijding, waardoor jij en je passagiers met een gerust hart onderweg kunnen zijn.

Het interieur van de Yaris Cross is voorzien van hoogwaardige kunstlederen/stof bekleding die niet alleen comfortabel is, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De buitenspiegels zijn elektrisch inklapbaar, wat handig is bij het parkeren in krappe ruimtes of langs smalle straten. Daarnaast zorgen de elektrische ramen voor extra gebruiksgemak en comfort, zodat je met één druk op de knop de ramen kunt bedienen.

Met 5 deuren en een ruime kofferbak is de Yaris Cross zeer praktisch in gebruik en ideaal voor gezinnen of avonturiers die ruimte en flexibiliteit nodig hebben. De metallic lak geeft deze SUV een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij opvalt waar je ook gaat.

Kom langs bij Autobedrijf Cappendijk B.V. om deze Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Adventure zelf te ervaren. Neem contact met ons op via 0115-617751 voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Met deze betrouwbare en veelzijdige SUV ben je klaar voor elke rit, van dagelijkse boodschappen tot weekenduitjes in alle comfort en stijl.

Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: Yaris Cross DEMO
Type: 1.5 Hybrid Adventure | Navi | Camera | PDC |
Modelreeks: jun 2021 - jun 2024
Referentienummer: 433Technische informatieGecombineerd vermogen: 127 kW (173 PK)
Vermogen elektromotor(en): 59 kW (80 PK)
Vermogen brandstofmotor: 68 kW (93 PK)
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.490 cc
Accu snelladen: nee
Tankinhoud: 36 literMilieuCO₂-uitstoot (WLTP): 113 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaalOverige informatieSoort hybride: Not off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 37.00 kW
Soort accu: li
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 6.300km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6802461

Cappendijk Toyota dealer

AutoZeeland

40 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord