Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Corolla touring sports 2.0 hybrid 152pk cvt premium | panodak |

€ 25.850,-
344x bekeken sinds 19 jun. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Nieuw binnen bij Cappendijk Toyota, deze prachtige en zeer luxe uitgeruste Toyota Corolla Touring Sports! De Toyota is altijd volgens schema bij de dealer onderhouden en beschikt nog over resterende fabrieksgarantie voor de komende jaren. De Toyota Corolla TS is voorzien van een 2.0 liter motor en 184 PK. Naast enorm veel rijcomfort biedt deze Toyota Corolla ook zeer veel luxe. Zo is de Toyota bijvoorbeeld voorzien van een automatisch panorama schuif/kanteldak, zijn de stoelen in volledig leder uitgevoerd, de voorstoelen voorzien van stoelverwarming, beschikt de Toyota ook over stuurverwarming, een head up display, automatische climate control, bluetooth en natuurlijk Apple Carplay en/of Android auto. Benieuw wat deze Toyota nog meer te bieden heeft? Neem dan snel contact op met Cappendijk Toyota. Tel: 0115 617751. Bedrijfsinformatie: Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: Corolla Touring Sports
Type: 2.0 Hybrid 152pk CVT Premium | Panodak |
Referentienummer: 90Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.987 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Continu variabele transmissieMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieRDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/xt384gFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Corolla
  • Bouwjaar: 2019
  • Kilometerstand: 87.377km
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Snelheidsbegrenzer
  • Extra's: Achterruitverwarming, Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 4980676

Cappendijk Toyota dealer

AutoZeeland

38 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord