Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Rav4 2.5 hybrid awd bi-tone | panodak | trekhaak |

€ 40.950,-
40x bekeken sinds 13 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en krachtige hybride SUV? Dan is de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone uit 2020 precies wat u zoekt. Met een vermogen van 178 PK en een hybride benzine brandstofsysteem is deze grijze parel een ideale combinatie van efficiëntie en prestaties.

Stap in en ervaar het gemak van spraakbediening, waarmee u diverse functies in de auto moeiteloos kunt bedienen zonder uw handen van het stuur te hoeven halen. Met verkeersbord detectie blijft u altijd op de hoogte van de geldende snelheidslimieten, zodat u veilig en geïnformeerd onderweg bent.

Het stuurwiel van de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone is multifunctioneel, waardoor u met gemak het audio- en navigatiesysteem kunt bedienen terwijl u uw aandacht op de weg houdt. Daarnaast zorgt het Elektronisch Stabiliteits Programma ervoor dat u stabiel en veilig uw weg kunt vervolgen, ook in uitdagende rijomstandigheden.

Niets is zo aangenaam als verwarmde voorstoelen op een koude ochtend. In de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone worden uw voorstoelen in een mum van tijd verwarmd, zodat u comfortabel en behaaglijk de weg op gaat. De SUV biedt niet alleen comfort en luxe, maar ook praktische eigenschappen zoals een trekhaak, waarmee u eenvoudig een caravan of aanhanger kunt meenemen op uw avonturen.

Met slechts 84393 kilometer op de teller is deze Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone nog in topconditie en klaar voor vele kilometers rijplezier. Zijn suv-carrosserie met 5 deuren biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor al uw passagiers en bagage.

Bent u klaar om in stijl en comfort de weg op te gaan? Neem dan contact op met Autobedrijf Cappendijk B.V. en ontdek zelf de vele voordelen en opties van de Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone uit 2020. Bel nu naar 0115-617751 en maak een afspraak voor een proefrit.

Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: RAV4
Type: 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone | Panodak | Trekhaak |
Modelreeks: mrt 2019 - jul 2022
Referentienummer: 393Technische informatieVermogen: 131 kW (178 PK)
Vermogen elektromotor(en): 88 kW (120 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.487 cc
Accu snelladen: nee
Tankinhoud: 55 literMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO₂-uitstoot (WLTP): 131 g/km
Emissieklasse: Euro 6HistorieOnderhoudsboekjes: Aanwezig
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/h100rkFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 267 - € 292 per kwartaalOverige informatieSoort hybride: Not off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 48.00 kW
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Model: Rav4
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2020
  • Kilometerstand: 84.393km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Keyless Entry, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6698497