Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Toyota Corolla touring sports 1.8 hybrid executive | nieuw uitvoorraad |

€ 42.530,-
114x bekeken sinds 20 okt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Op zoek naar een ruime en luxe hybride auto? Dan is de Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Executive uit 2023 de perfecte keuze! Met zijn grijze kleur en stijlvolle uitstraling zal deze auto zeker de aandacht trekken. Bovendien biedt de Corolla Touring Sports een combinatie van elegantie, comfort en duurzaamheid.

Een van de hoogtepunten van deze auto is het elektrisch glazen panorama-dak, waardoor u kunt genieten van een fantastisch uitzicht en een gevoel van ruimte en vrijheid ervaart. Daarnaast is de metaalkleur niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt het ook een extra laag bescherming tegen de elementen. De chroom delen aan de buitenkant voegen een vleugje verfijning toe aan het algehele ontwerp van de auto.

Veiligheid is natuurlijk een belangrijk aspect bij het kiezen van een nieuwe auto. Daarom is de Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Executive uitgerust met geavanceerde functies, waaronder achteropkomend verkeer waarschuwing. Deze functie detecteert voertuigen die zich achter u bevinden en geeft een waarschuwingssignaal om een mogelijke aanrijding te voorkomen. Daarnaast zijn de buitenspiegels elektrisch inklapbaar, wat handig is bij het inparkeren op krappe parkeerplaatsen.

Naast de indrukwekkende opties biedt de Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Executive ook krachtige prestaties. Met een vermogen van 72 kW en een motorinhoud van 1798 cc, biedt deze auto een soepele en responsieve rijervaring. Bovendien heeft deze hybride auto een lage kilometerstand van slechts 15, wat betekent dat u kunt genieten van vele kilometers probleemloos rijplezier.

Dus als u op zoek bent naar een comfortabele, ruime en milieuvriendelijke auto, overweeg dan zeker de Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Executive. Met zijn luxe opties, stijlvolle design en betrouwbare prestaties is deze auto een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Cappendijk B.V. op 0115-617751 voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Wacht niet te lang, want deze geweldige auto zal snel verkocht worden!

Van al onze Toyota occasions zijn de getoonde prijzen rijklaar, inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK, exclusief afleverkosten en garantiepakket. DEZE AUTO IS VOOR 599,- EURO TE VOORZIEN VAN HET TOYOTA PLUS OCCASION GARANTIEPAKKET (BOVAG GARANTIE). Hierin zijn inbegrepen: nieuwe APK bij aflevering, 24/7 pechhulp in heel Europa, RDW gecontroleerde kilometerstand, afleverbeurt en een halve tank brandstof. Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Cappendijk Toyota B.V. te Terneuzen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons verkoopteam opnemen 0115-617751.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Toyota
Model: Corolla Touring Sports
Type: 1.8 Hybrid Executive | NIEUW UITVOORRAAD |
Modelreeks: jan 2019 - mrt 2023
Referentienummer: 215Technische informatieVermogen: 103 kW (140 PK)
Vermogen elektromotor(en): 53 kW (72 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.798 cc
Accu snelladen: neeMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieRDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/t086pkFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaalOverige informatieSoort hybride: Not off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 37.00 kW
Accu aanschaf: onbekend

Algemeen
  • Model: Corolla
  • Bouwjaar: 2023
  • Kilometerstand: 15km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Extra's: Dakrails, Achterruitverwarming, Keyless Entry, Sportstoelen, Spraakbediening
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5671542

Cappendijk Toyota dealer

AutoZeeland

39 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord