Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Master t35 2.3 dci 135 l2h2 comfort

€ 31.400,-
114x bekeken sinds 18 okt. '23
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Renault Master die 100 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z′n ruime opening. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook is de Renault uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Renault te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Master
Type: T35 2.3 dCi 135 L2H2 Comfort
Modelreeks: okt 2020 - 2024Technische informatieKoppel: 360 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.298 cc
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 80 literMaten en gewichtenGVW: 3.300 kg
Lengte/hoogte: L2H2
Wielbasis: 368 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6OnderhoudAPK: gekeurd tot jun 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 143 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Master
  • Bouwjaar: 2022
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 100km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 5658250

AutoKievit Goes Renault / Daci

AutoZeeland

95 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord