Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Clio 1.0 tce bi-fuel intens

€ 15.950,-
38x bekeken sinds 25 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

De neerklapbare achterbank levert in één beweging honderden extra liters laadruimte, de extra deur maakt laden supereenvoudig. De auto is van het bouwjaar 2020 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem. Daarbij kunt u het ook bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Ook is de Renault uitgerust met: keyless entry en lederen stuur.

U geniet nog meer van het rijden met uw Renault omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Renault. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Clio
Type: 1.0 TCe Bi-Fuel Intens
Modelreeks: jan 2020 - sep 2021Technische informatieKoppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 999 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 42 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.631 kg
Wielbasis: 258 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatAantal eigenaren: 1
APK: gekeurd tot okt 2024Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 194 - € 206 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Clio
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2020
  • Kilometerstand: 69.601km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6769621

AutoKievit Goes Renault / Daci

AutoZeeland

98 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord