Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Austral 1.2 e-tech hybrid 200 techno - demo

€ 43.950,-
21x bekeken sinds 22 apr. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. Op de teller van deze auto staat slechts 2500 kilometer. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Verdient de accu van uw smartphone ook aandacht? Opladen kan zonder snoeren, met de draadloze telefoonlader. U bent in deze Renault ook voorzien van kruisend verkeer detectie, electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Austral
Type: 1.2 E-Tech Hybrid 200 Techno
Modelreeks: sep 2022 - 2024Technische informatieVermogen elektromotor(en): 75 kW (102 PK)
Vermogen brandstofmotor: 96 kW (131 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 1.199 cc
Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 55 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.101 kg
Wielbasis: 267 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieAantal eigenaren: 1Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Algemeen
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2024
  • Kilometerstand: 2.500km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Navigatie
  • Extra's: Keyless Entry
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6757909

AutoKievit Goes Renault / Daci

AutoZeeland

96 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord