Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renault Express 1.5 dci 75 comfort + - demo

€ 22.325,-
39x bekeken sinds 3 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Alle technologie in de Renault Express is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk full map navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Renault Express prima parkeersensoren die u een handje helpen. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Renault
Model: Express
Type: 1.5 dCi 75 Comfort +
Modelreeks: mei 2021 - 2024Technische informatieKoppel: 220 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.461 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 50 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.002 kg
Wielbasis: 281 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieAantal eigenaren: 2Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: geen

Algemeen
  • Bouwjaar: 2024
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 1.500km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6814501