Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opel Combo 1.5d l2 edition euro 6 *airco * cruise-control* schuifdeur

€ 16.638,-
29x bekeken sinds 4 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bij Garagebedrijf Markus hebben we een prachtige Opel Combo 1.5D L2H1 Edition uit 2020 beschikbaar staan! Deze stoere bedrijfsauto is uitgevoerd in een tijdloze witte kleur en heeft een krachtige 102 PK
Euro 6 motor onder de motorkap. Met zijn 1499 CC motorinhoud en een kilometerstand van 100877 is deze Opel Combo klaar voor vele kilometers op de weg.

Een van de vele voordelen van deze Opel Combo is de aanwezigheid van het Elektronisch Stabiliteits Programma. Dit zorgt voor een veilige en stabiele rijervaring, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Daarnaast beschikt deze bedrijfsauto over een Bluetooth telefoonvoorbereiding, wat het eenvoudig maakt om handsfree te bellen tijdens het rijden.

Het tussenschot in deze Opel Combo is volledig, waardoor u uw lading veilig en gescheiden van de passagiersruimte kunt vervoeren. Ook is er een alarm klasse 1 (startblokkering) aanwezig, waardoor u met een gerust hart uw Opel Combo kunt achterlaten. De centrale vergrendeling met afstandsbediening zorgt voor extra gemak en veiligheid, zodat u met één druk op de knop uw voertuig kunt vergrendelen.

Deze Opel Combo is voorzien van airco en cruise-control, waardoor u altijd comfortabel en ontspannen onderweg bent. Dankzij de schuifdeur aan de zijkant van de bedrijfsauto is het in- en uitladen van goederen een fluitje van een cent.

Interesse in deze Opel Combo 1.5D L2H1 Edition uit 2020? Neem dan snel contact op met Garagebedrijf Markus op 0111-481993 en maak een afspraak voor een bezichtiging of proefrit. Wij staan voor u klaar om u alles te vertellen over deze prachtige bedrijfsauto en u te voorzien van passend advies. Kom langs en ontdek zelf de vele voordelen en opties die deze Opel Combo te bieden heeft!

Alle bedrijfswagens worden grondig geïnspecteerd zodat wij u de kwaliteit kunnen leveren die u van ons verwacht. Alle voertuigen worden standaard afgeleverd met afleverpakket A hiervoor rekenen we een vaste prijs van €798,- De geadverteerde prijs is excl. afleverpakket. Naast verkoop is vanzelfsprekend inruil, financiering, private lease en financial lease mogelijk.

Welkom bij Garagebedrijf Markus te Bruinisse als autobedrijf onderscheiden wij ons door dat wij voor een redelijk uurtarief het onderhoud van uw auto uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken en types personen en bestelauto’s, APK-keuringen, aircoservice, banden, accu’s, uitlaten, schokdempers enz….

Bent u op zoek naar een andere auto, kijk dan eens naar ons aanbod occasions. Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe auto, dan leveren wij u de auto van uw keuze.

Graag tot ziens aan de Nijverheidsweg 1 in Bruinisse. Tel. 0111-481993

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Opel
Model: Combo
Type: 1.5D L2 Edition Euro 6 *airco * cruise-control* schuifdeur
Modelreeks: feb 2019 - mei 2022
Referentienummer: 457Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.499 cc
Transmissie: 5 versnellingen, HandgeschakeldMilieuCO₂-uitstoot (WLTP): 151 g/km
Fijnstofuitstoot: 0 mg/km
Emissieklasse: Euro 6VerbruikBrandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4 l/100km (1 op 25,0)Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: gekeurd tot apr 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: geenGarantieBOVAG Afleverbeurt: Ja

Algemeen
  • Bouwjaar: 2020
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 100.877km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6820769

Garagebedrijf Markus

AutoZeeland

12 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord