Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ford Transit 350 2.2 tdci * airco * laadklep *

€ 15.670,-
32x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en betrouwbare bedrijfswagen met laadklep? Dan is de Ford Transit 350 2.2 TDCI uit 2015 wellicht de perfecte keuze voor u! Deze witte krachtpatser beschikt over een indrukwekkend vermogen van 155 PK en heeft een kilometerstand van 151241. Met zijn chassis cabine en 2 deuren biedt deze Ford Transit alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Bij Garagebedrijf Markus kunt u terecht voor deze Ford Transit met verschillende handige opties. Zo is de bedrijfswagen uitgerust met buitenspiegels die elektrisch verstelbaar wat het parkeren en manoeuvreren een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast beschikt de Ford Transit over een start/stop systeem, waardoor u efficiënter met brandstof om kunt gaan en kosten kunt besparen.

Als u tijdens uw ritten koel wilt blijven, is de aanwezige airconditioning een zeer welkome optie. De bestuurdersairbag zorgt ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt, wetende dat u goed beschermd bent. En dankzij de radio aan boord kunt u genieten van uw favoriete muziek of blijf op de hoogte van het laatste nieuws terwijl u onderweg bent.

De Ford Transit 350 2.2 TDCI is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en praktische bedrijfswagen. Of u nu goederen wilt vervoeren of uw gereedschap en materialen wilt meenemen, met deze Ford Transit bent u altijd goed uitgerust. Neem vandaag nog contact op met Garagebedrijf Markus op 0111-481993 voor meer informatie over deze Ford Transit of kom langs voor een proefrit. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen!

Welkom bij Garagebedrijf Markus te Bruinisse als autobedrijf onderscheiden wij ons door dat wij voor een redelijk uurtarief het onderhoud van uw auto uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken en types personen en bestelauto’s, APK-keuringen, aircoservice, banden, accu’s, uitlaten, schokdempers enz….

Bent u op zoek naar een andere auto, kijk dan eens naar ons aanbod occasions. Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwe auto, dan leveren wij u de auto van uw keuze.

Graag tot ziens aan de Nijverheidsweg 1 in Bruinisse. Tel. 0111-481993

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Ford
Model: Transit
Type: 350 2.2 TDCI * Airco * Laadklep *
Modelreeks: apr 2014 - jul 2016
Referentienummer: 339Technische informatieAantal cilinders: 4
Motorinhoud: 2.198 cc
Transmissie: 6 versnellingen, HandgeschakeldMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7 l/100km (1 op 14,3)
Fijnstofuitstoot: 0 mg/km
Emissieklasse: Euro 5HistorieOnderhoudsboekjes: AanwezigFinanciële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 184 per kwartaalGarantieBOVAG Afleverbeurt: Ja

Algemeen
  • Model: Transit
  • Bouwjaar: 2015
  • Brandstof: Diesel
  • Kilometerstand: 151.241km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Wit
Comfort
  • Rijhulpsystemen: ABS, ESP, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6843889

Garagebedrijf Markus

AutoZeeland

12 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord