Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mercedes-Benz A-Klasse 180 ambition automaat trekhaak cruisecontrol led

€ 12.950,-
140x bekeken sinds 28 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Een toonbeeld van Duitse kwaliteit in techniek, comfort en rijprestaties. Dat is deze Mercedes-Benz A-klasse. De AMG-sportpakket geeft dit model een elegante en opvallende uitstraling. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur van deze A-klasse een super strakke en sportieve uitstraling. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-sportpakket, sportonderstel, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz A-klasse samen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Mercedes-Benz
Model: A-klasse
Type: 180 Ambition Automaat Trekhaak Cruisecontrol Led
Modelreeks: 2012 - 2015
Modelcode: W176Technische informatieKoppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.595 cc
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 50 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.920 kg
Wielbasis: 270 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Fijnstofuitstoot: 0,3 mg/km
Emissieklasse: Euro 6Onderhoud, historie en staatAPK: gekeurd tot mrt 2025
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Standaard

Algemeen
  • Model: A-Klasse
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2013
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 192.995km
  • Transmissie: Automaat
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem, Cruise Control
  • Extra's: Sportstoelen, Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6603121