Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Honda CR-V 2.0i executive automaat leder camera panorama stoelverwarming

€ 14.950,-
85x bekeken sinds 14 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Honda CR-V biedt alles wat u van een auto verlangt. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze Honda comfortabel en stijlvol. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Honda CR-V heeft verwarmbare voorstoelen. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Honda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is deze Honda CR-V voorzien van cruise control. En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een tekort aan lucht in de banden is niet alleen riskant, maar ook duur. Het bandenspanningscontrolesysteem behoedt voor onnodige kosten en risico's.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Honda
Model: CR-V
Type: 2.0i Executive Automaat Leder Camera Panorama
Modelreeks: 2010 - 2012Technische informatieKoppel: 192 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.997 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Tankinhoud: 58 liter
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.080 kg
Wielbasis: 263 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Emissieklasse: Euro 5OnderhoudAPK: gekeurd tot jan 2025Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Standaard

Algemeen
  • Model: CR-V
  • Carrosserie: SUV
  • Bouwjaar: 2010
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 94.894km
  • Transmissie: Automaat
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control
  • Extra's: Panoramadak
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6519309