Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dacia Sandero 1.0 tce 90 expression - media nav - pack assist - lichtmetale

€ 22.226,-
36x bekeken sinds 20 mrt. '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Hatchbacks zoals deze Dacia Sandero bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. De aandrijving van deze auto komt voor rekening van een pittige benzinemotor, in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Aan boord van deze Dacia Sandero is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Dacia zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Met cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Dacia helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Dacia
Model: Sandero
Type: 1.0 TCe 90 Expression
Modelreeks: jun 2022 - 2024Technische informatieKoppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Motorinhoud: 999 cc
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 50 liter
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.561 kg
Wielbasis: 260 cmMilieuEmissieklasse: Euro 6HistorieAantal eigenaren: 1Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Algemeen
  • Model: Sandero
  • Carrosserie: Hatchback
  • Bouwjaar: 2024
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 10km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Exterieur
  • Kleur: Zwart
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Cruise Control, Navigatie, Navigatie, Start/Stop Systeem
  • Extra's: Airconditioning
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6555305

AutoKievit Goes Renault / Daci

AutoZeeland

100 advertenties
3 jaar actief op het Prikbord