Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Audi A4 limousine 1.8 tfsi quattro pro line s line leder trekhaak

€ 9.950,-
75x bekeken sinds 8 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Audi A4 Limousine is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2013 en heeft 211305 kilometer gelopen. Een aantrekkelijke en fraaie optie is de expressieve S-Line styling. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: elektrische zonnerollo voor de achterruit, 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en verwarmde ruitensproeiers.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Audi. Belt u ons snel?

Meer informatie

Algemene informatieMerk: Audi
Model: A4 Limousine
Type: 1.8 TFSI quattro Pro Line S Line Leder Trekhaak
Modelreeks: 2012 - 2016
Modelcode: B8Technische informatieKoppel: 320 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.798 cc
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Tankinhoud: 63 liter
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.055 kg
Wielbasis: 281 cmMilieu en verbruikBrandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Fijnstofuitstoot: 0,2 mg/km
Emissieklasse: Euro 5Onderhoud, historie en staatOnderhoudsboekjes: Aanwezig
APK: gekeurd tot jul 2024
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)Financiële informatieMotorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaalAfleverpakkettenInbegrepen afleverpakket: Standaard

Algemeen
  • Model: A4
  • Carrosserie: Sedan
  • Bouwjaar: 2013
  • Brandstof: Benzine
  • Kilometerstand: 211.305km
  • Transmissie: Handgeschakeld
Comfort
  • Rijhulpsystemen: Start/Stop Systeem, Cruise Control
  • Extra's: Sportstoelen
In samenwerking met AutoZeeland
Advertentienr. 6844097