Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Borssele 2 Nee

Protestduik tegen 2e kerncentrale bij Borsele

Ludieke nieuwjaarsduik die op het laatste moment niet doorgaat vanwege te warm water. Protest actie om aandacht te vragen voor de vele nadelen van kerncentrales. In dit geval de enorme hoeveelheid koelwater die rechtstreeks in de Schelde wordt gedumpt. Kijk voor meer informatie op: http://www.borssele2nee.eu/

7 reacties

zeikerd 02 January 2011
Laten we weer naar het stenetijdperk terug keren.
annie 02 January 2011
Zeeland geen nucleaire provincie en geen dumpplaats!
te laat 02 January 2011
zou willen dat het hielp. Maar delta heeft zn pijlen al gericht. En dan kun je het wel vergeten tegen de grote jongens. De zeeuwen zijn alleen geintresseerd in hun eigen voor en achtertuin alles wat daarbuiten gebeurt zal hun aan hun bips oxideren. En daar spelen viezerikken graag op in,al zo'n 20 jaar.
pieter stols 02 January 2011
Geen tweede kerncentrale in Zeeland en weg met de eerste.
dat noem ik ratten 02 January 2011
ach om de burgers geeft men niks om,als ze zakken kunnen vullen.......dan intereseert de rest hun geen ene bal,met hun bal op hun buik.
Borssele 2 Nee 02 January 2011
@te laat Ik be ook een Zeeuw, maar de reden van de actie is niet dat we de centrale niet in zeeland willen. We willen helemaal geen kernenergie. En degene die denken dat kernenergie schoon is, moeten maar eens een tijdje in Zuid-Afrika gaan wonen naast de mijn waar onze Uranium vandaan komt. Maar je moet ergens beginnen met je aktie om de mensen OPNIEUW wakker te maken voor de nadelen en gevaren van kernenergie. HET IS GEWOON GEEN DUURZAME OPLOSSING!!! Het schuift het probleem gewoon vooruit, zodat onze kinderen en kleinkinderen niet alleen het energieprobleem mogen oplossen omdat onze generatie daar te laks voor was, ze mogen dan ook nog eens onze teringzooi veilig opruimen. Laat je horen en sluit je aan.
harry 02 January 2011
iedereen die het woord DUURZAAM gebruikt zouden ze gelijk in de Westerschelde moeten smijten, dat woord word alleen maar gebruikt om mensen veel te veel te laten betalen! Maarja als je zelf niet werkt en alles via subsidie en voordeelregeltjes krijgt, dan heb je daar geen weet van natuurlijk.