Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Borssele 2 Nee

Protestduik tegen 2e kerncentrale bij Borsele

Ludieke nieuwjaarsduik die op het laatste moment niet doorgaat vanwege te warm water. Protest actie om aandacht te vragen voor de vele nadelen van kerncentrales. In dit geval de enorme hoeveelheid koelwater die rechtstreeks in de Schelde wordt gedumpt.

5 reacties

Mientje 02 January 2011
Hij moet er komen liever vandaag als morgen nog.
Martine 02 January 2011
Weg met die kernenergie, zoek naar andere bronnen van energie bv zon of wind energie oF aardwarmte.ook dat levert werk op.
A. 02 January 2011
Zetten we toch een paar zwaar gesubsidieerde windmolens bij de tegenstanders in de tuin. Die hebben dan als het niet te hard en niet te zacht waait af en toe ook wat stroom................
Borssele 2 Nee 02 January 2011
10 jaar geleden waren mobiele telefoons ook nog inefficiente koelkasten met een batterij duur van een half uur en een beriek van niets. Als de mens echt de wil heeft om een technologie te ontwikkelen, dan kan de mens heel veel bereiken in heel korte tijd. Dat is al keer op keer bewezen. Maar de mens is van nature lui en zal dus een schop onder z'n kont moeten krijgen om ook wat te gaan doen. Dat geld vooral voor de politici die nu weer kiezen voor de makkelijke oplossing ipv de goede. Korte termijn gewin ipv een lange termijnsvisie KERNENERGIE IS GEEN DUURZAME OPLOSSING!!!
sjaak 02 January 2011
zeg NEE. tegen borssele 2 Nee!