Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Borssele 2 Nee

Protestduik tegen 2e kerncentrale bij Borsele

Ludieke nieuwjaarsduik die op het laatste moment niet doorgaat vanwege te warm water. Protest actie om aandacht te vragen voor de vele nadelen van kerncentrales. In dit geval de enorme hoeveelheid koelwater die rechtstreeks in de Schelde wordt gedumpt.

16 reacties

Zeikerd 02 January 2011
Laten we alles sluiten en iedereen naar huis sturen. Vervolgens alles verplaatsen naar het buitenland. Laten we de bevolking dan groten graven en ons verwarmen door het kampvuur. Je bent er toch niet met je auto naar toe gegaan hoop ik.
ikke 02 January 2011
Ik durf te wedden dat deze mensen na deze duik in het koude water lekker naar huis of ergens anders zijn heen gegaan met de auto om bij de kachel zichzelf op te warmen met de energie van de kerncentrale. Deze mensen denken ook niet aan andere mensen hun baan of mensen die graag een baan zouden willen hebben want een 2de centrale levert heel wat banen op!!!
groenvrede 02 January 2011
er zijn genoeg andere energiebronnen,windmolens ,water ,zonne energie,hier is ook veel mensenarbeid bij nodig ,en hersenarbeid,nou doei
annie 02 January 2011
de bouw van een tweede kerncentrale staat de ontwikkeling van duurzame energie in de weg
criticus 02 January 2011
En "verdiend" moet hier natuurlijk met een t.........................
loes 02 January 2011
ach deze foto,s mogen best op deze site,maar prive foto,s van mensen die horen hier niet. en ja zeuren kunnen we goed,maar dacht u van de uitlaatgassen in de stad,en en de stof die stuift.....raar he daar hoor je niemand over,maar dat komt dat u zelf daar een handje aan mee helpt.
A. 02 January 2011
Alle tegenstanders waren opgekomen, is te zien op de foto's. Zeker 13 mensen ondersteunden het inititatief........................
Borssele 2 Nee 02 January 2011
Onze actie campagne is nog maar net begonnen, dus ja het is NOG klein. En misschien horen de foto's hier niet thuis, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten waarom niet. We zijn ook druk bezig om een zo breed mogelijk landelijk platform op te richten, waarbij wij ook contact op hebben genomen met de hoogleraren van de brief en vele andere instanties uit maatschappij en bedrijfsleven die een duurzamere wereld nastreven. Ons onmiddellijke doel is om de komst van deze kerncentrale, die er in allerhaast doorheen wordt geramd, tegen te houden. Maar die aktie maakt deel uit van iets veel groters. Namelijk dat er heel veel mensen zijn die vinden dat het nu DE tijd is om te kiezen voor een duurzame en verstandige levensstijl. Kerncentrales horen daar niet bij, dus zullen wij er alles aan doen om deze plannen tegen te houden. Maar wel met goede argumenten en die zijn er genoeg.
criticus 02 January 2011
Dit is een fotosite en geen politiek forum, daarom horen deze foto's + discussie hier niet thuis!!!
sjakie 02 January 2011
deze foto's zijn gemaakt op de kaloot, dus misstaan zeker niet op deze site. De reacties lijken me ook redelijk zeeuwse aangelegenheden, dus ook daarvan zie ik niet in waarom deze hier niet thuis zouden horen. liever een discussie zien die ergens over gaat dan 5000 foto's van besneeuwde bomen, of overjarige muziekclips
criticus 03 January 2011
@ sjakie: het gaat erom dat de enige reden voor plaatsing van deze foto's het maken van een "politiek statement" is en daar is deze FOTO site niet voor bedoeld, daar is een forum de uitgelezen plaats voor. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen??
sjakie 03 January 2011
@criticus. geef dan eens even een linkje van dat forum waar je het over hebt!
criticus 03 January 2011
Moet ik nu echt alles "voorkauwen"???? De site van de PZC heeft een foto afdeling voor nieuwsfoto's en een forum om dit soort zaken te "bediscuzeuren" evenals Omroep Zeeland, daar horen dit soort zaken thuis.........
sjakie 03 January 2011
maar een linkje kan je geven? niet echt een opbouwende criticus dus. en voorlopig ben jij de enige die hier hier zit te zeuren hoor, de rest is aan het discucieren... lol
Voorbijganger 03 January 2011
Wie zeurt er nu eigenlijk hier? Hoewel criticus af en toe inderdaad wel een beetje arrogant overkomt,krijg ik toch de indruk als toeschouwer dat een aantal hier het vooral irritant vindt dat criticus nogal vaak (bijna altijd eigenlijk) gelijk heeft.
andere voorbiegangert 06 January 2011
criticus is gewoon iemand met te veel tijd, gezien het aantal reacties wat deze persoon post. heeft zeker niet altijd gelijk, en ja is wel vaak irritant!