Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel gestelde vragen

1. Wat is Zeelandnet Foto?

ZeelandNet Foto is het openbare fotoalbum van en voor alle ZeelandNet bezoekers. Via deze fotosite kunt u gratis uw foto's online plaatsen en laten zien aan vrienden en familie.

2. Wie kan er foto's insturen?

Iedereen met een (digitaal) fototoestel kan foto's insturen. Is het de eerste keer dat u een foto maakt of u hebt jarenlange ervaring met digitale fotografie. We vinden alle foto's even mooi. Let wel even op dat u de foto's in de juiste rubriek zet.

3. Moeten de foto's aan bepaalde regels voldoen?

Hou het netjes en normaal. Stuur dus geen gruwelijke, pornografische en of onsmakelijke foto's in. Zet ook geen foto's online die u zelf niet gemaakt heeft. Uitgebreide regels staan op onze: bepalingen aangaande user generated content

4. Hoe kan ik mijn foto's terugvinden?

De eenvoudigste manier om uw foto's terug te vinden is door te zoeken op de naam waarmee u uw foto's heeft ingestuurd.

N.B. Op het moment hebben we nog geen "Mijn foto's" pagina. Als u echter een foto instuurt terwijl u ingelogd bent, dan wordt deze ook aan uw profiel toegevoegd. Uw naam onder de foto in de overzichtslijst is dan klikbaar, zodat u alle foto's krijgt te zien die bij dit ZeelandNet profiel horen. Zo creëert heel eenvoudig uw een eigen fotopagina waar al uw foto's op verzameld kunnen worden!

5. Kan ik mijn foto aanpassen en/of verwijderen?

Nadat u de foto heeft geupload waarna deze zichtbaar is op de ZeelandNet Foto site, is het niet mogelijk enige aanpassing toe te passen. Indien u een aanpassing wenst, kunt u dit kenbaar maken aan de webmasters.

6. Ik wil niet dat mensen reacties kunnen plaatsen bij mijn foto's. Kan dit?

Ja dat kan. Als u de foto instuurt kunt u aangeven dat de reactie mogelijkheid uit staat

7. Kan mijn foto afgekeurd en/of verwijderd worden door ZeelandNet?

Ja, foto's die niet voldoen aan onze regels (zie item 3) kunnen verwijderd worden. U krijgt hiervan geen bericht.

8. Ik vind een commentaar op een foto ongepast. Hoe kan ik dit verwijderen?

Als u vind dat een reactie op een foto niet door de beugel kan, dan kunt u een klacht doorgeven door het op uitroepteken rechtsboven in het commentaar [i] te klikken. We proberen uw klacht binnen een werkdag te behandelen.

N.B. U kunt ervoor kiezen om het commentaar onder foto's uit te zetten. Als u bij stap 1 van het insturen van een foto het kopje "Delen" aanklikt, kunt u aangeven dat u reacties niet wil toestaan voor de foto die u wilt insturen.