Genealogie Romijn, Padmos, Fiere(ns) en Krijger

Communities

ZeelandNet

Genealogie Romijn, Padmos, Fiere(ns) en Krijger

Romijn, Padmos, Van Bruinisse, Fierens, Krijger en Geschiere

94.553 bezoekers 39 leden Log in

Welkom op deze community / Welcome !!!

Dit is de webpagina van de families Romijn, Padmos, Van Bruinisse, Fierens, Krijger en Geschiere.

Deze site bestaat sinds mei 2002, omdat ik nu wat minder vrije tijd beschikbaar heb, dan toen ik deze site begon (en omdat ik tot mijn schrik zag dat de laatste update van 08-09-2006 was), heb ik besloten om deze site wat beknopter te maken, zodat ik 'm wat makkelijker kan onderhouden.

Daarom in de toekomst geen stambomen meer op deze site, maar een korte samenvatting van de diverse families. Voor vragen over een van de door mij onderzochte familienamen kunt u mij een mailtje sturen.

Ook is het gastenboek komen te vervalen, door tijdgebrek en het regelmatig ontbreken van e-mail adressen was het voor mij lastig om op al jullie vragen te antwoorden. Daarom voortaan graag jullie vragen en/of opmerkingen via de e-mail.

This is the website of my ancestors, the families Romijn, Padmos, Van Bruinisse, Fierens, Krijger and Geschiere. For questions about the familynames I have researched, please sent me an e-mail.

 

Laatste update 8 feburari 2009.

Nieuws

Even voorstellen

Mijn naam is Mariska Geschiere-Romijn en sinds september 2001 houd ik me bezig met genealogie. Ik ben begonnen met me te verdiepen in de stamboom van de familie Romijn, maar omdat ik daar in het gemeentearchief al gauw mee vast liep, ben ik ook de stambomen van mijn andere grootouders uit gaan zoeken.

Vier dagen in de week werk ik bij Hoondert in 's-Heerenhoek als administratief medewerkster. Ik ben gepartnerd met Collin Geschiere en eens in de 2 weken zorgen wij een weekend voor onze 2 part-timertjes Ciska en Janick.

My name is Mariska Geschiere-Romijn and I've been researching my familytree since september 2001. I started with the Romijn familytree, but got stuck pretty soon, therefor I started to research the families of my other grandparents as well.

 

E-mail

Voor vragen of opmerkingen kun je me altijd mailen.

For questions or remarks, feel free to sent me an e-mail.

Omhoog