Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Kleurenkaart Derwent Coloursoft en Copic markers


          
                                                                             *Klik op de afbeelding om het Wordbestand te downloaden.

Ik kleur mijn stempels in met Derwent Coloursoft potloden. Ik heb alle kleuren en was op zoek naar een
blanco kleurenkaart om deze zelf in te kleuren. Dit is de manier om bij je scrappapier de juiste kleuren te zoeken om je stempel in te kleuren zonder dat je al je potloden tevoorschijn hoeft te halen om te kijken of de kleur er mooi bijpast. De kaarten die ik vond op internet waren al ingekleurd en daar heb ik niks aan want de kleuren komen na het uitprinten niet juist over. Ik heb dus zelf maar wat in elkaar geknutseld want gelukkig kan ik redelijk overweg met Word en dan is het ook niet zo'n opgave om het te doen. Ikzelf heb de kleurenkaart geprint op een wit A4 karton dat past er precies op want daar heb ik rekening mee gehouden bij het maken van het document. Na het inkleuren heb ik de kaart gelamineerd zodat deze mooi blijft, niet kreukt of verkleurd. Over het resultaat ben ik heel tevreden het is een duidelijke kaart geworden.


*Klik op de afbeelding om het Wordbestand te downloaden.

Van een bezoekster die de Derwent kleurenkaart heeft gedownload, kreeg ik als bedankje een kleurenkaart voor de Copic kleurmarkers om ook op mijn site te zetten. Daar ben ik dus ook blij mee en die kan ik weer doorgeven aan jullie om te gebruiken. Ook deze kaart heb ik in Word bewerkt en kan vanuit Word worden geprint op een wit A4 karton, dat ook weer precies past dus je hoeft niks aan te passen om te printen. Na het inkleuren kun je deze kaart ook lamineren dan blijft de kaart bij gebruik fris en fruitig 

Wie interesse heeft in de kleurenkaarten klikt hiervoor even op de foto van een van de kleurenkaarten dan kom je automatisch bij bestanden delen terecht en ook nog eens in de juiste map. Kies daar uit de diverse kaarten die er staan want er staan er ook een paar voor de borduursters onder ons. Wanneer je een kaart hebt meegenomen van mijn site laat het dan even weten in het gastenboek* met een berichtje. Dat zou ik heel erg leuk vinden. Alvast veel plezier ermee.

*Klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.

terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog