Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Slachting in Vogelwaarde

3.274 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 6 jul. 2010
Mevrouw Verbunt uit Vogelwaarde is erg verdrietig: vossen hebben zestig van haar kippen en eenden om zeep geholpen. Reportage: Bram.

18 reacties

Reactie wordt toegevoegd

SFC 06 juli 2010

jaaahh ! goes TV is terug ! maar waar is solomon ! tis wel triest voor die mevrouw, je raakt toch aan ze gewend en zo. toch zijn er ook genoeg mensen die helemaal geen geld of plaats voor zoiets hebben en dus moet mevrouw ook een beetje blij zijn met wat ze nog heeft. wie meer heeft om te verliezen heeft daar ook de ellende van helaas.

dhr. v. Waterschoot 07 juli 2010

Goed dat hier aandacht aan besteed wordt. Iedereen met een hobby is slachtoffer van deze slachtingen, denk maar eens vorig jaar aan de mensen in Heikant en omgeving. Lang leve de natuur hier mag / moet iet s aan gedaan worden. Jagers of anderen doe je best. Overigens mag met dit weer best je capuchon afzetten hoor jongen.

Senna 07 juli 2010

Heb je niks anders te doen???

merrelaar 07 juli 2010

geef die jongen aub eens een cursus jounalistiek. Wat een vraag stelling niveau!!

Marianne de Meyer 07 juli 2010

Als je dit leest en je wil zo nodig een reactie geven,weet dan wat je zegt,wat je alleen maar hoort en leest,zegt niet alles tot in de details. Ik ken deze mensen toevallig wel en weet hoe diep hun dit heeft geraakt. Het gaat tenslotte om leven,dat is 1........het is hun hobby,dat is 2...........ze hebben er al veel geld ingestoken,omdat je er zoveel plezier aan beleefd en daarbij.......van dieren krijg je meer vriendschap dan van de mensen zelf, wat waar is mag gezegd worden,dat is 3...........20 jaar opgebouwd aan wat ze ermee hebben bereikt..........alles bijna kwijt,dat is 4...........en waar vind je nu begrip en medeleven???? Nergens........het zijn ,,toch maar,, dieren??? Dieren en mensen........is leven,blijf er van af,zeker als je er geen interesse voor heeft dus ook niks vanaf weet. Maar 1 ding is zeker en zal altijd zo blijven, dat mag ook gezegd worden..........van dieren heb je meer plezier en krijg je meer liefde terug,dan van de mens zelf. Daar kan de mens nog van leren, het is maar dat je het weet.

@ waterschot 07 juli 2010

ik heb ook een hobby maar ik zie nooit vossen o.i.d. tja, dan moeten mensen maar niet te gierig zijn om een goede omheining te kopen. maar dat is dan weer net te duur zeker ? nee, dat iemand anders maar gratis voor ze alle "lastige" dieren komt afknallen zeker ? nee, de eigenaren moeten ZELF maatregelen nemen en niet hun dieren overlaten aan de natuur om afgeslacht te worden. gewoon aanklagen voor dierenmishandeling door nalatigheid. als je geen dieren kan betalen doe je ze maar weg en laat je ze niet achterloos opvreten. maar nee, we willen een trut kinderboerderij omdat we te beroerd zijn om voor dieren te zorgen. stelletje onverantwoordelijke monsters. en dan een vos de schuld nog geven ook ? walgelijk! beneden alle peil.

@ merrelaar 07 juli 2010

vraag stelling niveau ? nou, met dergelijke grammatica bent u zelf niet echt een expert in journalistiek is het wel ? m.a.w. u staat voor lul !

harry 07 juli 2010

yeah de vos is terug! nu de wolf nog! jammer voor deze beestjes maar dat is de natuur! beetje beter afschermen dus. en trek asjeblieft die capuchon af kerel. het is hartje zomer!

sjaak 07 juli 2010

nog 25 kippen over? dus die vos komt binnenkort terug om zn werk af te maken?! beetje sensatie belust is deze mevrouw ook wel. Waarom zou je al die dooie kippen laten liggen met deze temperatuur? niet echt fris! Oh wacht ze komen straks van de televee, nou laat ze dan nog maar even liggen.

marco 07 juli 2010

er lopen veel te veel vossen in zeeuws-vlaanderen dat is wachten op meer problemen 3 weken terug in het ad vossen hebben een tweeling aangevallen die lagen te slapen in een wieg ze liggen kritiek in het ziekenhuis als er zulke dingen gebeuren komt de provincie wel in aktie of als er weer rabies uitbreekt onder de vossen zoals in 1974 en voor de mensen die liever een kat hebben die lusten ze ook dus als er nu maar genoeg lopen en geen natuur gebied hebben waar ze kunnen blijven komen ze ons wel lastig vallen en als het eens iets in je eigen fam is dan praat iedereen wel anders

Marco 07 juli 2010

Als het mensen hun eigen kippetjes betreft moeten ze ineens gaan ingrijpen in de natuur. Beste mevrouw Verbunt, u zou eens moeten weten hoeveel miljoenen zangvogels het slachtoffer worden van klotekatten die met hun dikke volgevreten kittkatpens voor de fun vogeltjes vermoorden. En nee, die katten horen hier niet, niet inheems. Nog maar te zwijgen over de slachtingen aangericht door kraaiachtigen (Eksters, Kraaien, Gaaien, Kauwwen etc) die in groepen nesten uithalen en vermoorden. Het enige wat je tegenwoordtig nog ziet vliegen zijn die stomme eksters, dus jagers, als u toch gaat knallen, katten en kraaiachtigen bovenaan de lijst!!

viespeuk 07 juli 2010

ruim die kadavers eens op, de maden kruipen er al uit gatverdegatver.

Rach 07 juli 2010

Wat vreselijk wat er gebeurd is!! en waarom al deze negatieve reacties erop mennn het is al triest geneog voor die beesten en de eigenaren!!

peter 07 juli 2010

een tijdje terug hoorde ik in omroep zeeland radio in "zegt u het maar" ook een mevrouw uit zaamslag meen ik mij te herinneren, die ook vond dat de vos bestreden moest worden, want die zou haar katten, een stuk of 5 had ze er, aangevallen hebben. Die vos in inheems en die k*t katten van je niet! Wees blij dat er in NL geen echte gevaarlijke beesten rond lopen of kruipen. Die vos is een schitterend beest, ja het is zonde van deze kippen, maar als je er een goed hekwerk omzet is het probleem opgelost. een beetje vertwoordinjg voor je beesten aub, en niet gelijk alles wat je niet aanstaat afschieten!

Brambier 07 juli 2010

@ merrelaar ..... marianne de meyer haar standpunt wordt geloof ik niet begrepen.... vossen zijn nu eenmaal jagers en als je weet dat ze er zitten zorg je er dan voor dat ze niet bij de kippen e.d. komen... Het is zo en zo een must omdat je ook katten honden e.d. hebt die doen precies hetzelfde... enfin... het is niet leuk voor de benadeelde maar ik vindt ook dit is de natuur... doordat de mens ervoor gezorgt heeft dat het jachtgebied te klein wordt voor de vos komen ze naar de mensen toe... is toch gemakkelijk... ik zou precies hetzelfde doen... Tis alleen vreemd dat de kippetjes niet meegenomen zijn.... is het wel zeker een vos??? Kan ook een loslopende hond zijn geweest....

@merrelaar 07 juli 2010

Wat mankeert ver aan de vraagstelling? Niks toch!?! De antwoorden geven een adequaat beeld van wat er is gebeurd en hoe het de mevrouw persoonlijk heeft getroffen. Helemaal niks mis mee. Prima reportage. Zo wil ik er meer!

Sherlock 08 juli 2010

Misdadigers keren vaak terug naar de plek van de misdaad en hebben vaak iets om hen onherkenbaar te maken zoals bijv een nylonkous of capuchon.....

IK 11 juli 2010

Leuk voor die ...... Beesten