Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MOORD IN SABBINGE

6.093 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 feb. 2017
Van Sabbinger Cornelis Jacobszoon weten we dat hij op een zondag in 1455 sterft en bij het wakker worden een redelijk vermoeden van zijn laatste dag heeft. En dat allemaal door een uit de hand gelopen ruzie met Reinaart Adriaanszoon (die het gevecht niet overleeft), vertelt gemeentearchivaris Frank de Klerk.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

eerwraak 06 February 2017

bij sommige culturen is dat vandaag de dag nog steeds normaal en wij verwelkomen nieuwe cultuurinvloeden in ons land natuurlijk want wij moeten ons nu eenmaal aanpassen aan anderen hun cultuur want dat is een verrijking en we deden het blijkbaar vroeger zelf ook dus is het ook ons cultuur erfgoed en zijn we dus het zelfde dus hoeven we niet te veranderen en zijn we het allemaal eens en het zelfde als we ons gedragen alsof we nog in de 15e eeuw leven. de vooruitgang is tegenwoordig ook niet meer bij te benen.

Marc 07 February 2017

@ eerwraak, spoor jij wel helemaal?

de heer De Klerk is geen gemeentearchivaris. Slechts medewerker bij het gemeentearchief 07 February 2017

J. van Hoepen

een moordland om voor te sterven 07 February 2017

Een leuk filmpje om ook de actuele moordenaars van nu eens onder de loep te nemen. Neem bijvoorbeeld volkert van de graaf, die vermoorde de aanstaande nieuwe president omdat die niet bij de gevestigde haagse maffia toebehoorde. Nu een dergelijke situatie in den Haag weer blijkt te ontstaan schetst mijn verbazing dat deze politieke huurmoordenaar dan toch per sé vrijgelaten moet worden. We weten wat we kunnen verwachten want net als in oud sabbingen gaan ze in den Haag toch echt over meer lijken. Noem het maar stemrecht. Ondertussen gaan we gewoon weer verder in de media met het demoniseren van verandering, ophitsen, liegen, beschuldigen en met stront smijten. Later zijn we dan net als met pim allemaal geschokt en hadden we het niet zo bedoeld maar den Haag wel hun zin gekregen ? Mensen pas op, ze laten de moordenaars en terroristen los om de verkiezingen te winnen.

Kees 07 February 2017

Culturen die eerwraak hoog in het vaandel hebben staat zijn bij ons absoluut niet welkom. Sterker nog een ieder dient volledig te assimileren vind ik en anders ben je niet welkom